Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020

Τάσος Δούσης: «6+1 Tips για να αποφύγετε τις ταξιδιωτικές απάτες»

Ο Τάσος Δούσης προειδοποιεί και βάζει τέλος στον εφιάλτη!

3 Ιανουαρίου 2020 12:11
Τάσος Δούσης: «6+1 Tips για να αποφύγετε τις ταξιδιωτικές απάτες»
Follow us on Google News

Ο Τάσος Δούσης ως ένας πολύ έμπειρος ταξιδιώτης σας συστήνει τα 6+1 tips για να αποφύγετε τις πιο συχνές ταξιδιωτικές απάτες.

Με την ευκαιρία, ανακαλύψτε το δεύτερο μέρος της εκπομπής από το μαγευτικό Μπαλί, με τον Τάσο Δούση και τις «Εικόνες»! (video)

Όταν ταξιδεύετε είναι πολύ πιθανό να πέσετε «θύματα» απάτης καθώς δεν γνωρίζετε τις καταστάσεις που επικρατούν στην τοποθεσία που επισκεπτόσαστε.

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε από τι να προφυλαχθείτε. Γι’αυτό τον λόγο ο Τάσος Δούσης σας «προετοιμάσει» θέλοντας να σας δείξει τι πρέπει να αποφύγετε για να ελαττώσετε τις πιθανότητες να σας εξαπατήσουν.

Δείτε το βίντεο με τα 6+1 tips από το κανάλι Tasos Dousis:

Το "τερμάτισε" ο Τάσος Δούσης στο OPEN για ακόμη μια φορά! Τα απίθανα νούμερα τηλεθέασης του 2ου μέρους του Μαρόκο!

Το δεύτερο μέρος της εκπομπής «ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΔΟΥΣΗ» στο Μαρόκο τρέλανε τα μηχανάκια της AGB στο κανάλι του OPEN. Το τερμάτισε στην τηλεθέαση.

Συγκεκριμένα χθες την εκπομπή με το δεύτερο μέρος για το Μαρόκο την είδαν σχεδόν 360.000 τηλεθεατές στο prime time.

Αναλυτικά οι «ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΔΟΥΣΗ» ξεκίνησαν στις 20:01 και παρέλαβαν από το προηγούμενο πρόγραμμα που ήταν το δελτίο ειδήσεων του ΟPEN ως lead in μόλις 5,6!!!

Από τις 20:00 εως τις 20:15 η εκπομπή «ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΔΟΥΣΗ» φορτώνει κατευθείαν στο 8,1. Στις 20:15 με 20:30 ανεβαίνει και άλλο στο 9,2. Στο τρίτο τέταρτο κάνει το pic με 11,1 νούμερο ρεκόρ για την εκπομπή και στο φινάλε κλείνει με 9,2 ένα εξαιρετικό lead in για την ελληνική ταινία!!!

Δούσης

Η εκπομπή με το 9,4 στο Μ.0 κάνει από τα καλύτερα νούμερα στο κανάλι και τα υψηλότερα από τη μια το μεσημέρι και μετά! Πάντως, είναι εξαιρετικά ασυνήθιστο μια εκπομπή ποιότητας ταξιδιωτικού περιεχομένου να κάνει διψήφια νούμερα στο prime time απέναντι σε 2 δελτία ειδήσεων και απέναντι σε ελληνικές ταινίες του ανταγωνισμού που φυσικά στο prime time βάζουν ότι καλύτερο έχουν. Πχ εχθές οι «ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΔΟΥΣΗ» αντιμετώπιζαν την Αλίκη Βουγιουκλάκη σε ΑΝΤ1 και Alpha. Ακόμη και η ΕΡΤ1 σε αυτή την ζώνη είχε τον Βόγλη με το «Ένας μάγκας στα Σαλόνια»

Να σημειώσουμε εδώ ότι η εκπομπή παίζεται και σε ένα κανάλι που είναι πέμπτο στον ανταγωνισμό, άρα και για να φτάσεις με το ζάπινγκ την ώρα του prime time στις «ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΔΟΥΣΗ» θέλει κόπο.


Συμπέρασμα! Η εκπομπή χτίζει κοινό ακόμη και σε μια τέτοια δύσκολη ζώνη!
Τι νούμερα άραγε θα έκανε αν έπαιζε στην φυσική της ώρα που είναι απόγευμα Σαββάτου η Κυριακής; Τροφή προς σκέψη...

Αν θέλετε να δείτε ξανά το χθεσινό επεισόδιο, θα το βρείτε στο Youtube κανάλι του Τάσου Δούση.

Πηγή: Youweekly.gr

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share