Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Έκτακτη είδηση για την Ryanair: Θα ξετρελάνει κάθε ταξιδιώτη!

Απίστευτο!

27 Δεκεμβρίου 2019 08:53
Έκτακτη είδηση για την Ryanair: Θα ξετρελάνει κάθε ταξιδιώτη!

Μετά την χθεσινή προσφορά για ταξίδι από 9,99 ευρώ το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει ακόμα μια εξαιρετική είδηση για την Ryanair!

Την ενίσχυση του πτητικού της έργου, από και προς την Ελλάδα, με 14 νέα δρομολόγια από το καλοκαίρι του 2020, ανακοίνωσε σήμερα ο εμπορικός διευθυντής της Ryanair, Ντέιβιντ Ο' Μπράιαν, κατά τη διάρκεια παρουσίασης του θερινού προγράμματος της εταιρείας.

Οι θερινές συνδέσεις του 2020 περιλαμβάνουν συνολικά 147 συνδέσεις, εκ των οποίων οι 14 νέες. Το νέο πρόγραμμα από Αθήνα περιλαμβάνει τέσσερις νέες συνδέσεις με Βαρκελώνη, Νυρεμβέργη, Μαδρίτη, Τουλούζη. Από Θεσσαλονίκη περιλαμβάνει τρεις νέες με Πράγα, Μπορντό, Αμμάν, από Χανιά μία νέα σύνδεση με Μασσαλία, από Ρόδο μία νέα με Πράγα, από Κεφαλονιά δύο νέες με Μπολόνια και Φρανκφούρτη, μία νέα σύνδεση από Καβάλα με Βουκουρέστι, από Καλαμάτα δύο νέες με Γκντάνσκ και Μιλάνο. Η Ryanair, υπολογίζει πως με τα νέα της δρομολόγια θα εξυπηρετήσει 6,6 εκατομμύρια επιβάτες, ενώ θα προσφέρει περισσότερες από 5.000 θέσεις εργασίας.

Απαντώντας σε σχετικά ερωτήματα, ο κ. Μπράιαν ανέφερε ότι, η Ryanair, επανεξετάζει μεν την επανεγκατάσταση βάσεων στην Ελλάδα, χωρίς αυτό όμως να αφορά την ερχόμενη χρονιά. Επίσης, σημείωσε πως η Ryanair έχει στείλει επιστολή στη σημερινή ηγεσία του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών σχετικά με την προμήθεια του ραντάρ στον αερολιμένα Χανίων, χωρίς όμως να έχει λάβει απάντηση.

Τέλος, εξέφρασε την δυσφορία του για την Fraport και τις αυξημένες χρεώσεις, χωρίς, όπως είπε, να υπάρχει αντίστοιχη παροχή υπηρεσιών στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια, πράγμα που δυσκολεύει την περαιτέρω ανάπτυξη της αεροπορικής κίνησης προς τη χώρα, ιδιαίτερα σε μήνες χαμηλής ζήτησης.

Μεγαλείο από την Aegean: Είδηση σεισμός!

Για κάθε στολίδι, το Miles+Bonus της Aegean δωρίζει 100 μίλια στο ίδρυμα της επιλογής σου και εσύ μπαίνεις σε κλήρωση για να κερδίσεις 20.000 μίλια, ενώ σε λίγες μέρες ετοιμάζεται και για μια κίνηση ματ!

Αυτές τις γιορτές, το Miles+Bonus της AEGEAN εύχεται χρόνια πολλά με πράξεις αγάπης και προσφοράς και μοιράζει μίλια για περισσότερα παιδικά χαμόγελα. Μέσα από την ενέργεια κοινωνικής προσφοράς Merry Miles, η Aegean μοιράζεται τη χαρά και το πνεύμα των Χριστουγέννων, υποστηρίζοντας τρία κοινωφελή ιδρύματα για το παιδί.

Το σύνθημα της Aegean:

Φέτος, κάνε και εσύ μία πράξη συνεισφοράς και χάρισε μίλια για περισσότερα παιδικά χαμόγελα, στολίζοντας το δέντρο της Aegean. Μέσα από μία πολύ απλή διαδικασία μπορείς να υποστηρίξεις την Κιβωτό του Κόσμου, το Μαζί για το Παιδί ή τα Παιδικά Χωριά SOS. Πώς;

Επισκέψου την ιστοσελίδα της ενέργειάς εδώ, συνδέσου στο λογαριασμό σου ή γίνε μέλος του προγράμματος Miles+Bonus, στο www.aegeanair.com επίλεξε το στολίδι που αντιστοιχεί στο ίδρυμα που θέλεις να στηρίξεις και τοποθέτησέ το στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Για κάθε στολίδι, το Miles+Bonus της Aegean δωρίζει 100 μίλια στο ίδρυμα της επιλογής σου και εσύ μπαίνεις σε κλήρωση για να κερδίσεις 20.000 μίλια.

Από την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου και έως την Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020, το Miles+Bonus της AEGEAN καλεί όλους να συμμετέχουν σε αυτή την ενέργεια και με μία πολύ απλή κίνηση από τον καθένα μας να γίνει πράξη μία μεγαλύτερη προσφορά από όλους.

Merry Miles από την AEGEAN και το Miles+Bonus!

Σούπερ υπερπροσφορά από την Aegean!

Η Aegean με νέα προσφορά της δίνει -20% σε όλους τους επιβάτες που θέλουν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό.

Ισχύει για απευθείας πτήσεις από και προς Αθήνα και μπορείτε να κάνετε κράτηση μέχρι το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου. Τα δρομολόγια που μπορείτε να... Διαβάστε περισσότερα στο travelstyle.gr!

Έκτακτη είδηση για την Ryanair: Τεράστια έκπληξη!

Όχι δεν πρόκειται για κάποια νέα προσφορά, όπως μας έχει συνηθίσει η Ryanair, αλλά για νέο δρομολόγιο της αεροπορικής εταιρείας!

Για να γιορτάσει το νέο δρομολόγιο, η Ryanair ξεκίνησε την πώληση εισιτηρίων στην Ευρώπη με ναύλους από 9,99 ευρώ για ταξίδια έως το Φεβρουάριο.

Nέο δρομολόγιο από τη Ζάκυνθο στη Μπολόνια, το οποίο θα ξεκινήσει τον Ιούνιο του 2020 στο πλαίσιο του καλοκαιρινού προγράμματος της εταιρείας, ανακοίνωσε σήμερα η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Ryanair.

Τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται κάθε εβδομάδα, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν πλέον να κλείσουν τα εισιτήριά τους μέχρι τον Οκτώβριο του 2020, απολαμβάνοντας ακόμα χαμηλότερους ναύλους και βελτιώσεις της εξυπηρέτησης πελατών της Ryanair, της πιο πράσινης αεροπορικής εταιρείας στην Ευρώπη, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η εταιρεία.

Μάλιστα, για να γιορτάσει το νέο δρομολόγιο, η Ryanair ξεκίνησε την πώληση εισιτηρίων στο ευρωπαϊκό δίκτυο με ναύλους από 9,99 ευρώ για ταξίδια μέχρι τέλη Φεβρουαρίου, τα οποία πρέπει να κλείσουν μέχρι το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, μόνο στην ιστοσελίδα Ryanair.com.

Τρελάθηκε η Ryanair: Έκπτωση 25% στα εισιτήρια μόνο για σήμερα!

Η Ryanair δεν σταματά να προσφέρει φθηνά εισιτήρια και με νέα μεγάλη έκπτωση σας δίνει τη δυνατότητα να κλείσετε με -25% τα εισιτήρια σας!

Η Ryanair έχει φθηνά αεροπορικά εισιτήρια και έχετε τη δυνατότητα να επωφεληθείτε με επιπλέον 25% έκπτωση για το επόμενο ταξίδι σας. Διαβάστε την συνέχεια στο Travelstyle.gr.

Aegean: Η απίστευτη είδηση που θα ξετρελάνει τους πάντες! Τι θα γίνει σε 14 ημέρες;

Έντεκα νέα δρομολόγια θα προσθέσει για το 2020 Aegean Airlines στο συνολικό της πρόγραμμα σε διεθνείς προορισμούς από τις βάσεις της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και τη νέα βάση της Κέρκυρας, εντάσσοντας, επίσης, τρεις νέους προορισμούς, το Μπέρμινχαμ, την Πάφο και το Μπιλμπάο.

Παράλληλα, η Aegean αεροπορική εταιρία σχεδιάζει για το 2020 αύξηση της χωρητικότητας σε επιπλέον 47 δρομολόγια εξωτερικού, προσθέτοντας συνολικά 1,1 εκατ. θέσεις στην ετήσια δραστηριότητά της και φτάνοντας έτσι τις 11,4 εκατ. θέσεις συνολικά.

Στο μεταξύ, η AEGEAN μέχρι τον Ιούλιο του 2020 θα παραλάβει τα πρώτα έξι Airbus A320/321neo, από τα συνολικά 46 που έχει παραγγείλει, με το κόστος της επένδυσης να διαμορφώνεται στα 6 δισ. δολάρια συνολικά.

Τα παραπάνω ανακοίνωσαν, στη διάρκεια συνέντευξης τύπου, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Δημήτρης Γερογιάννης και η manager corporate affairs, Μαρίνα Σπυριδάκη, παρουσιάζοντας το πρόγραμμα της Aegean για το 2020 με τη συμμετοχή του προέδρου της εταιρίας Ευτύχιου Βασιλάκη.

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share