Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Έκτακτη είδηση για την Ryanair: Τεράστια έκπληξη!

Τι συνέβη;

17 Δεκεμβρίου 2019 11:05
Έκτακτη είδηση για την Ryanair: Τεράστια έκπληξη!

Όχι δεν πρόκειται για κάποια νέα προσφορά, όπως μας έχει συνηθίσει η Ryanair, αλλά για νέο δρομολόγιο της αεροπορικής εταιρείας!

Για να γιορτάσει το νέο δρομολόγιο, η Ryanair ξεκίνησε την πώληση εισιτηρίων στην Ευρώπη με ναύλους από 9,99 ευρώ για ταξίδια έως το Φεβρουάριο.

Nέο δρομολόγιο από τη Ζάκυνθο στη Μπολόνια, το οποίο θα ξεκινήσει τον Ιούνιο του 2020 στο πλαίσιο του καλοκαιρινού προγράμματος της εταιρείας, ανακοίνωσε σήμερα η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Ryanair.

Τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται κάθε εβδομάδα, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν πλέον να κλείσουν τα εισιτήριά τους μέχρι τον Οκτώβριο του 2020, απολαμβάνοντας ακόμα χαμηλότερους ναύλους και βελτιώσεις της εξυπηρέτησης πελατών της Ryanair, της πιο πράσινης αεροπορικής εταιρείας στην Ευρώπη, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η εταιρεία.

Μάλιστα, για να γιορτάσει το νέο δρομολόγιο, η Ryanair ξεκίνησε την πώληση εισιτηρίων στο ευρωπαϊκό δίκτυο με ναύλους από 9,99 ευρώ για ταξίδια μέχρι τέλη Φεβρουαρίου, τα οποία πρέπει να κλείσουν μέχρι το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, μόνο στην ιστοσελίδα Ryanair.com.

Τρελάθηκε η Ryanair: Έκπτωση 25% στα εισιτήρια μόνο για σήμερα!

Η Ryanair δεν σταματά να προσφέρει φθηνά εισιτήρια και με νέα μεγάλη έκπτωση σας δίνει τη δυνατότητα να κλείσετε με -25% τα εισιτήρια σας!

Η Ryanair έχει φθηνά αεροπορικά εισιτήρια και έχετε τη δυνατότητα να επωφεληθείτε με επιπλέον 25% έκπτωση για το επόμενο ταξίδι σας. Διαβάστε την συνέχεια στο Travelstyle.gr.

Aegean: Η απίστευτη είδηση που θα ξετρελάνει τους πάντες! Τι θα γίνει σε 14 ημέρες;

Έντεκα νέα δρομολόγια θα προσθέσει για το 2020 Aegean Airlines στο συνολικό της πρόγραμμα σε διεθνείς προορισμούς από τις βάσεις της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και τη νέα βάση της Κέρκυρας, εντάσσοντας, επίσης, τρεις νέους προορισμούς, το Μπέρμινχαμ, την Πάφο και το Μπιλμπάο.

Παράλληλα, η Aegean αεροπορική εταιρία σχεδιάζει για το 2020 αύξηση της χωρητικότητας σε επιπλέον 47 δρομολόγια εξωτερικού, προσθέτοντας συνολικά 1,1 εκατ. θέσεις στην ετήσια δραστηριότητά της και φτάνοντας έτσι τις 11,4 εκατ. θέσεις συνολικά.

Στο μεταξύ, η AEGEAN μέχρι τον Ιούλιο του 2020 θα παραλάβει τα πρώτα έξι Airbus A320/321neo, από τα συνολικά 46 που έχει παραγγείλει, με το κόστος της επένδυσης να διαμορφώνεται στα 6 δισ. δολάρια συνολικά.

Τα παραπάνω ανακοίνωσαν, στη διάρκεια συνέντευξης τύπου, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Δημήτρης Γερογιάννης και η manager corporate affairs, Μαρίνα Σπυριδάκη, παρουσιάζοντας το πρόγραμμα της Aegean για το 2020 με τη συμμετοχή του προέδρου της εταιρίας Ευτύχιου Βασιλάκη.

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share