Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020

Aegean: Η απίστευτη είδηση που θα ξετρελάνει τους πάντες! Τι θα γίνει σε 14 ημέρες;

Εκπληκτικό!

17 Δεκεμβρίου 2019 09:18
Aegean: Η απίστευτη είδηση που θα ξετρελάνει τους πάντες! Τι θα γίνει σε 14 ημέρες;

Έντεκα νέα δρομολόγια θα προσθέσει για το 2020 Aegean Airlines στο συνολικό της πρόγραμμα σε διεθνείς προορισμούς από τις βάσεις της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και τη νέα βάση της Κέρκυρας, εντάσσοντας, επίσης, τρεις νέους προορισμούς, το Μπέρμινχαμ, την Πάφο και το Μπιλμπάο.

Παράλληλα, η Aegean αεροπορική εταιρία σχεδιάζει για το 2020 αύξηση της χωρητικότητας σε επιπλέον 47 δρομολόγια εξωτερικού, προσθέτοντας συνολικά 1,1 εκατ. θέσεις στην ετήσια δραστηριότητά της και φτάνοντας έτσι τις 11,4 εκατ. θέσεις συνολικά.

Aegean προσοφορά

Στο μεταξύ, η AEGEAN μέχρι τον Ιούλιο του 2020 θα παραλάβει τα πρώτα έξι Airbus A320/321neo, από τα συνολικά 46 που έχει παραγγείλει, με το κόστος της επένδυσης να διαμορφώνεται στα 6 δισ. δολάρια συνολικά.

Τα παραπάνω ανακοίνωσαν, στη διάρκεια συνέντευξης τύπου, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Δημήτρης Γερογιάννης και η manager corporate affairs, Μαρίνα Σπυριδάκη, παρουσιάζοντας το πρόγραμμα της Aegean για το 2020 με τη συμμετοχή του προέδρου της εταιρίας Ευτύχιου Βασιλάκη.

Μείωση ΦΠΑ ζήτησε ο πρόεδρος της Aegean

Στον υψηλό ΦΠΑ, που έφτασε στο 24% από 8% παλαιότερα, αναφέρθηκε ο πρόεδρος της αεροπορικής εταιρείας, Ευτύχιος Βασιλάκης, λέγοντας μάλιστα ότι στο εξωτερικό «αυτός απλώς δεν υφίσταται».
Επισήμανε ότι η παύση λειτουργίας της Thomas Cook δεν δημιούργησε σοβαρά προβλήματα στην αγορά, καθώς, όπως είπε, οι θέσεις που διέθετε ήταν το 2%-3% των θέσεων σε πτήσεις Ελλάδας - εξωτερικού.
Τόνισε, ότι οι πτήσεις εξωτερικού αντιπροσωπεύουν το 80% του κύκλου εργασιών της εταιρείας και πρόσθεσε ότι και η εσωτερική αγορά δεν πάει άσχημα, αφού καταγράφηκε αύξηση 20% στην κίνηση, σε σύγκριση με τα προ κρίσης επίπεδα.

Aegean προσφορά: Πτήσεις για Ιταλία, Ισπανία, Ελβετία, Βέλγιο και Γερμανία με 32 ευρώ!

Νέα ανεπανάληπτη προσφορά της Aegean, η οποία σε στέλνει σε 4 χώρες με μόλις 32 ευρώ! Ποιες είναι αυτές; Ιταλία, Ελβετία, Ισπανία, Γερμανία και Βέλγιο!

H προσφορά της Aegean ισχύει για απευθείας πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς/από Ρώμη, Μιλάνο, Βαρκελώνη, Βερολίνο, Βρυξέλλες και Ζυρίχη και είναι διαφορετική από την αντίστοιχη με 20% έκπτωση! Αφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και 19/12/2019 για πτήσεις από 29/03/2020 έως και 24/10/2020. Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου. Για συναλλαγές με χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες δεν υφίσταται χρέωση κάρτας πληρωμής. Η προσφορά αφορά σε ναύλους Economy class. Υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς μίας χειραποσκευής έως 8kg με το ναύλο Golight.

Aegean προσφορά

Ρώμη: €32 από Θεσσαλονίκη, €48 προς Θεσσαλονίκη
Μιλάνο: €32 από Θεσσαλονίκη, €42 προς Θεσσαλονίκη
Βαρκελώνη: €48 από Θεσσαλονίκη, €52 προς Θεσσαλονίκη
Βερολίνο: €41 από Θεσσαλονίκη, €61 προς Θεσσαλονίκη
Βρυξέλλες: €47 από Θεσσαλονίκη, €64 προς Θεσσαλονίκη
Ζυρίχη: €37 από Θεσσαλονίκη, €56 προς Θεσσαλονίκη

Σεισμός στην αγορά με την Aegean: Κίνηση βόμβα!

Εκτός από τις προσφορές της η Aegean ετοιμάζει και κινήσεις ματ ώστε να στείλει "αδιάβαστο" τον ανταγωνισμό!

Με στόχο το 2020 να σηματοδοτήσει την αφετηρία για ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη και εξωστρέφεια, η Aegean επενδύει στην περαιτέρω επέκταση του δικτύου της και τη συνολική ανάπτυξη της δραστηριότητάς της. Με σημαντική αύξηση του αριθμού των διαθέσιμων θέσεων που φτάνει τις 19,2 εκατ. θέσεις, 1,5 εκατ. περισσότερες σε σύγκριση με το 2019, η Aegean θα επιχειρεί τη νέα χρονιά σε 155 προορισμούς με 65 αεροσκάφη, συμπεριλαμβανόμενων και των πρώτων 6 Airbus της οικογένειας A320/321neo που αναμένονται κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους.

Aegean κίνηση ματ

Η αναπτυξιακή στρατηγική της Aegean για το 2020, βασίζεται σε τρεις βασικούς άξονες:

Τη διεύρυνση της δραστηριότητας και επέκταση της παρουσίας της στη Θεσσαλονίκη, αλλά και τη λειτουργία Βάσης από την Κέρκυρα, φτάνοντας πλέον τις 8 βάσεις.

Την σταθερή συνεχιζόμενη επένδυση και εστίαση στον κύριο κόμβο της Αθήνας

Την σταθερή προσήλωση στην προσπάθεια επέκτασης της τουριστικής περιόδου

Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία προσθέτει 11 νέα δρομολόγια στο συνολικό της πρόγραμμα σε διεθνείς προορισμούς από τις βάσεις της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και την νέα βάση της Κέρκυρας. Ταυτόχρονα εντάσσει 3 νέους προορισμούς στο δίκτυό της από Μπέρμινχαμ, Πάφο, Μπιλμπάο. Παράλληλα, σχεδιάζει αύξηση της χωρητικότητας σε επιπλέον 47 δρομολόγια εξωτερικού, προσθέτοντας συνολικά 1,1 εκ. θέσεις στην ετήσια δραστηριότητά της και φτάνοντας έτσι τις 11,4 εκ. θέσεις συνολικά.

Ειδικότερα για τη Θεσσαλονίκη η Aegean έχει σχεδιάσει ένα πλάνο έντονης εξωστρέφειας και αναπτυξιακής δυναμικής, με δρομολόγια από τη Θεσσαλονίκη προς Βαρκελώνη, Βρυξέλλες, Ρώμη, Μιλάνο, Ζυρίχη, Βερολίνο και αύξηση των διαθέσιμων θέσεων εξωτερικού κατά 25%. Η εταιρεία προσθέτει έτσι 8 νέους προορισμούς από την πόλη της Θεσσαλονίκης (6 εξωτερικού και 2 εσωτερικού), ενώ επενδύει και σε νέο lounge 500m2 για την αναβάθμιση της εμπειρίας των επιβατών.

Aegean βόμβα

Παράλληλα, με στόχο τη διεύρυνση κάλυψης των μεγάλων τουριστικών αγορών η AEGEAN δημιουργεί βάση στην Κέρκυρα, την 8η βάση της σε Ελλάδα και Κύπρο. Για το 2020 ξεκινά από εκεί το πρώτο δρομολόγιο τακτικών πτήσεων Κέρκυρα-Παρίσι και 12 προορισμοί charter πτήσεων, προσφέροντας επιπλέον 95.000 θέσεις σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος και συμβάλλοντας στην εξυπηρέτηση των αναγκών του τουρισμού του νησιού.

Η Αθήνα παραμένει φυσικά ένας προορισμός – βαρόμετρο για τις επιδόσεις του ελληνικού τουρισμού και της Aegean, αλλά και ο κύριος κόμβος για πρόσβαση στα μικρότερα νησιά της χώρας. Το 2020 η σημαντική αύξηση χωρητικότητας στο δίκτυο της Αθήνας θα προέλθει, για άλλη μια φορά, από την προσφορά μεγαλύτερης συχνότητας υπαρχόντων δρομολογίων, τη διεύρυνση του διαστήματος εξυπηρέτησης περισσότερων προορισμών και την προσθήκη τεσσάρων νέων προορισμών (Μπιλμπάο, Νυρεμβέργη, Πάφος, Μπέρμινχαμ) .

Ο κ. Δημήτρης Γερογιάννης, Διευθύνων Σύμβουλος της AEGEAN, δήλωσε: «Το 2020 αποτελεί για την AEGEAN αφετηρία για ακόμη περισσότερες επενδύσεις στο δίκτυο και τη συνολική δραστηριότητά μας από τις 8 πλέον βάσεις μας σε Ελλάδα και Κύπρο. Με 11 νέα δρομολόγια, 1,5 εκ. επιπλέον θέσεις 19,2 εκατ. διαθέσιμες θέσεις συνολικά, και φυσικά με την παραλαβή των πρώτων 6 αεροσκαφών της οικογένειας A320neo δημιουργούμε παράλληλα νέο μίγμα ανάπτυξης για την εταιρεία μας. Φέτος, παράλληλα με την ανάπτυξη της Αθήνας η ενίσχυση της Θεσσαλονίκης, αλλά και η νέα βάση στην Κέρκυρα βρίσκονται στο επίκεντρο του προγράμματός μας. Πιστεύουμε ότι μέσα από τον επιχειρησιακό σχεδιασμό μας, αλλά και τις συμπράξεις και συνεργασίες που υλοποιούμε με φορείς των πόλεων και των περιοχών της χώρας, σταδιακά διαμορφώνουμε το κατάλληλο προϊοντικό μείγμα για τη διάχυση του τουρισμού αλλά και την ενίσχυση των ποιοτικών του χαρακτηριστικών.

TAGS
 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share