Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ο ράπερ Ύπο μιλά για τη συνεργασία με Παπαρίζου και Ρουβά και εξηγεί στον Κοκλώνη τι έχει συμβεί με τον Sin Boy

Με φόντο την στολισμένη Νέα Υόρκη, ο Mr Travel μας ξεναγεί στον πιο hot Χριστουγεννιάτικο προορισμό!

13 Δεκεμβρίου 2019 15:58
Ο ράπερ Ύπο μιλά για τη συνεργασία με Παπαρίζου και Ρουβά και εξηγεί στον Κοκλώνη τι έχει συμβεί με τον Sin Boy

Με φόντο την στολισμένη Νέα Υόρκη, ο Mr Travel μας ξεναγεί στον πιο hot Χριστουγεννιάτικο προορισμό!

Ο Νίκος Κοκλώνης αυτή την Κυριακή έχει έναν πολύ cool καλεσμένο. Καλλιτέχνης της χρονιάς το 2016, ένας από τους τράπερ που έκαναν huge επιτυχία το «Μαμά», ένας ράπερ που έχει συνεργαστεί από τη Βανδή μέχρι την Κοκκίνου και «φλερτάρει» μια συνεργασία με την Ελένη Βιτάλη. Ένας καλλιτέχνης που μεγάλωσε μέσα στις… γούνες, υπήρξε πάντα επαναστάτης, κατάφερε να κάνει την αγάπη του επάγγελμα και σήμερα απολαμβάνει την επιτυχία της δουλειάς του, που μεταφράζεται σε δόξα και εκατομμύρια views στο youtube, αλλά και χρήμα. Πως νιώθει όταν γράφει τραγούδια για ποπ καλλιτέχνες, όπως κάνει τώρα με Παπαρίζου και Ρουβά; Τι συνέβη με τον Sin Boy και τη συνεργασία τους; Τι λέει για τη δημόσια επίθεσή του Sin Boy στη Μαργαρίτα Μάτσα της MINOS; Πώς είναι η σχέση τους σήμερα; Kαι πως αντιμετωπίζουν τον ίδιο τον Ύπο οι δισκογραφικές που παλιότερα τον σνόμπαραν;

Με φόντο την Brooklyn Bridge της Νέας Υόρκης, τη γέφυρα-σύμβολο που ενώνει το Μανχάταν με το Μπρούκλιν, ο Νίκος Κοκλώνης μιλά με τον Ύπο (aka Υποχθόνιο) για όλα. Τον οδηγεί σε μια γειτονιά της Chinatown και στο πιο διάσημο κοσμηματοπωλείο για ράπερς. Δοκιμάζουν chains & grillz και μπαίνουν στο κλίμα της πόλης που γέννησε το hip-hop.

Από τις underground γειτονιές θα βρεθούν στον πιο ακριβό εμπορικό δρόμο του πλανήτη. Ο Mr Travel και ο Ύπο περπατούν στη στολισμένη 5th Avenue, κάνουν στάση στις εμπνευσμένα στολισμένες βιτρίνες που θυμίζουν έργα τέχνης και συνεχίζουν στην καρδιά της Χριστουγεννιάτικης μητρόπολης, το Ροκφέλερ Σέντερ, όπου το υπερμεγέθες έλατο φέτος στολίστηκε και φωταγωγήθηκε για 87η χρονιά.

Η εορταστική περίοδος στη Νέα Υόρκη είναι ένα live υπερθέαμα. H Times Square γίνεται ακόμα πιο λαμπερή, ενώ οι ουρές των τουριστών που περιμένουν υπομονετικά για ένα εισιτήριο για τις παραστάσεις του Μπρόντγουεϊ είναι ατελείωτες. Όταν μιλάμε όμως για το απόλυτο χριστουγεννιάτικο θέαμα αυτό δεν είναι άλλο από αυτό που προσφέρουνοι θρυλικές (και σέξι) Rockettes και το κλασικό πια σόου τους στο Radio City -όπου εμφανίστηκαν για πρώτη φορά το 1932 και φέτος θα γιορτάσουν 88 χρόνια επιτυχίας.

Αυτή την Κυριακή στις 20.00 έρχεται το πιο συναρπαστικό γιορτινό Celebrity Travel. Στο Open.

Δείτε το τρέιλερ στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share