Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Ryanair προσφορά: 18 προορισμοί από 9,99 ευρώ!

Μοναδική ευκαιρία!

11 Δεκεμβρίου 2019 09:03
Ryanair προσφορά: 18 προορισμοί από 9,99 ευρώ!

Νέα ανεπανάληπτη προσφορά από την Ryanair, με την βασική διαφορά πως πρόκειται για τους φίλους μας από την Κύπρο!

Συγκεκριμένα, η Ryanair, η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους, προσφέρει πολύ καλές τιμές, σχεδόν μηδαμινές για ταξίδια από την Πάφο και τη Λάρνακα.

Συγκεκριμένα για τον Ιανουάριο σού δίνει την ευκαιρία να ταξιδέψεις σε 16 προορισμούς από την Πάφο, ανάμεσά τους το Αμάν, το Βουκουρέστι, τη Μάλτα και το Τελ Αβίβ με μόνο €9.99.

Δες αναλυτικά πιο κάτω και κάνε άμεσα την κράτησή σου για το επόμενο ταξίδι.

Δείτε αναλυτικά παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

Τρομερή προσφορά Ryanair: Τσάμπα εισιτήρια των 5 ευρώ!

Η Ryanair με νέα σούπερ προσφορά δίνει εισιτήρια από, μόλις, 5€ για το επόμενο ταξίδι σας σε κορυφαίους ευρωπαϊκούς προορισμούς.

Οι χαμηλότερες τιμές της αγοράς βρίσκονται στην παγκόσμιας φήμης αεροπορική χαμηλού κόστους, την Ryanair. Με τη νέα της προσφορά δίνει εισιτήρια σε πολύ... διαβάστε την συνέχεια στο Travelstyle.gr.

Είδηση σεισμός για την Aegean: Κοινοποιήστε!

Τρομερή είδηση από την Aegean καθώς αναζητά προσωπικό! Δες πως μπορείς να διεκδικήσεις μια θέση εργασίας στην αεροπορική εταιρεία! Μια είδηση που σκάει λίγες μέρες μετά την τρομερή προσφορά με 40% έκπτωση!

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Η ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε. στο πλαίσιο της ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της και για να καλύψει τις επιχειρησιακές της ανάγκες για το έτος 2018, αναζητά:

Για τους άντρες υποψήφιους, θα πρέπει να είναι εκπληρωμένες οι στρατιωτικές υποχρεώσεις Στα υποβληθέντα βιογραφικά σημειώματα είναι απαραίτητο να περιλαμβάνεται πρόσφατη φωτογραφία.

Κάντε αίτηση EΔΩ

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share