Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020

Είδηση σεισμός για την Aegean: Κοινοποιήστε!

Σας αφορά όλους!

10 Δεκεμβρίου 2019 08:09
Είδηση σεισμός για την Aegean: Κοινοποιήστε!

Τρομερή είδηση από την Aegean καθώς αναζητά προσωπικό! Δες πως μπορείς να διεκδικήσεις μια θέση εργασίας στην αεροπορική εταιρεία! Μια είδηση που σκάει λίγες μέρες μετά την τρομερή προσφορά με 40% έκπτωση!

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Η ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε. στο πλαίσιο της ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της και για να καλύψει τις επιχειρησιακές της ανάγκες για το έτος 2018, αναζητά:

Για τους άντρες υποψήφιους, θα πρέπει να είναι εκπληρωμένες οι στρατιωτικές υποχρεώσεις Στα υποβληθέντα βιογραφικά σημειώματα είναι απαραίτητο να περιλαμβάνεται πρόσφατη φωτογραφία.

Κάντε αίτηση EΔΩ

Aegean

Ryanair: Τα 2 νέα δρομολόγια που θα σας ξετρελάνουν! Ποιες πόλεις συνδέει απευθείας;

Μετά την απίστευτη προσφορά της Ryanair που σας παρουσιάσαμε χτες εδώ στο Athensmagazine.gr, σήμερα σας έχουμε τα τα δύο νέα δρομολόγια, από Άκτιο-Πρέβεζα προς Βουδαπέστη και από Καβάλα προς το Πόζναν της Πολωνίας, ανακοίνωσε η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία Ryanair.

Τα δύο νέα δρομολόγια θα λειτουργούν εβδομαδιαία: η πτήση Άκτιο-Βουδαπέστη θα πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα ενώ η πτήση Καβάλα-Πόζναν κάθε Τετάρτη.

Το εκτεταμένο καλοκαιρινό πρόγραμμα της Ryanair, σύμφωνα με ανακοίνωσή της, φιλοδοξεί να μεταφέρει 5,6 εκατομμύρια επιβάτες, ενώ αφορά πάνω από 4.200 θέσεις εργασίας στα ελληνικά αεροδρόμια φέτος, συμπεριλαμβανομένων των νεότερων αεροδρομίων του Ακτίου και της Καβάλας.

Ryanair δρομολόγια

Οι Έλληνες καταναλωτές και επισκέπτες μπορούν τώρα να κλείσουν τις διακοπές τους μέχρι και τον Οκτώβριο του 2020, απολαμβάνοντας ακόμη χαμηλότερους ναύλους και τις βελτιωμένες υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών της Ryanair για το 2019.

Μάλιστα για να γιορτάσει την έναρξη αυτών των νέων δρομολογίων, η Ryanair ξεκίνησε την πώληση των εισιτηρίων από μόλις 17,99 ευρώ, για ταξίδια μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, τα οποία πρέπει να κλείσουν μέχρι τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (3 Ιουλίου), μόνο στην ιστοσελίδα Ryanair.com.

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share