Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ryanair: Τα 2 νέα δρομολόγια που θα σας ξετρελάνουν! Ποιες πόλεις συνδέει απευθείας;

Τρομερή είδηση!

9 Δεκεμβρίου 2019 09:41
Ryanair: Τα 2 νέα δρομολόγια που θα σας ξετρελάνουν! Ποιες πόλεις συνδέει απευθείας;

Μετά την απίστευτη προσφορά της Ryanair που σας παρουσιάσαμε χτες εδώ στο Athensmagazine.gr, σήμερα σας έχουμε τα τα δύο νέα δρομολόγια, από Άκτιο-Πρέβεζα προς Βουδαπέστη και από Καβάλα προς το Πόζναν της Πολωνίας, ανακοίνωσε η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία Ryanair.

Τα δύο νέα δρομολόγια θα λειτουργούν εβδομαδιαία: η πτήση Άκτιο-Βουδαπέστη θα πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα ενώ η πτήση Καβάλα-Πόζναν κάθε Τετάρτη.

Το εκτεταμένο καλοκαιρινό πρόγραμμα της Ryanair, σύμφωνα με ανακοίνωσή της, φιλοδοξεί να μεταφέρει 5,6 εκατομμύρια επιβάτες, ενώ αφορά πάνω από 4.200 θέσεις εργασίας στα ελληνικά αεροδρόμια φέτος, συμπεριλαμβανομένων των νεότερων αεροδρομίων του Ακτίου και της Καβάλας.

Οι Έλληνες καταναλωτές και επισκέπτες μπορούν τώρα να κλείσουν τις διακοπές τους μέχρι και τον Οκτώβριο του 2020, απολαμβάνοντας ακόμη χαμηλότερους ναύλους και τις βελτιωμένες υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών της Ryanair για το 2019.

Μάλιστα για να γιορτάσει την έναρξη αυτών των νέων δρομολογίων, η Ryanair ξεκίνησε την πώληση των εισιτηρίων από μόλις 17,99 ευρώ, για ταξίδια μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, τα οποία πρέπει να κλείσουν μέχρι τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (3 Ιουλίου), μόνο στην ιστοσελίδα Ryanair.com.

Τι συνέβη στην Ryanair;

Απόφαση βόμβα από την Ryanair καθώς όπως ανακοινώθηκε κλείνει τις βάσεις της στη Νυρεμβέργη και τη Στοκχόλμη εξαιτίας της καθυστέρησης που σημειώνεται στην παράδοση των αεροσκαφών Boeing 737 MAX για το καλοκαίρι του 2020, όπως επισημαίνει η εταιρία, ενώ εξελίξεις αναμένονται και στην Aegean!

Ως αποτέλεσμα, ο αερομεταφορέας δήλωσε οτι επανεξέτασε το θερινό πρόγραμμα του 2020 υπολογίζοντας την παράδοση 10 αεροσκαφών τέτοιου τύπου έναντι 20 που ανέμενε.

Επιπλέον, μείωσε τις προσδοκίες για αύξηση της επιβατικής κίνησης για τη χρονιά που ολοκληρώνεται στα τέλη Μαρτίου του 2021 από 157 εκατ. επιβάτες σε 156 εκατ.

Τέλος, η εταιρία ενημέρωσε το επενδυτικό κοινό ότι αναμένεται να περιορίσει τις χωρητικότητες το καλοκαίρι και σε άλλες βάσεις της.

TAGS
 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share