Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Βόμβα στην αγορά με την Aegean!

Ραγδαίες εξελίξεις!

6 Δεκεμβρίου 2019 09:49
Βόμβα στην αγορά με την Aegean!

Κίνηση ματ για την μεγάλη αεροπορική εταιρεία, Aegean Airlines, η οποία ήρθε σε συμφωνία με την IBM!

Εκτός από τις προσφορές που μας προσφέρει καθημερινά, όπως τις 4 περιοχές που μας στέλνει μόνο με 19 ευρώ, η εταιρεία προχωρά και σε άλλες εντυπωσιακές κινήσεις!

Η συμφωνία των δύο πλευρών προβλέπει μεταξύ άλλων, την αξιοποίηση του IBM public cloud με στόχο το μετασχηματισμό των εσωτερικών επιχειρησιακών διαδικασιών και την περαιτέρω ενίσχυση της εξυπηρέτησης των επιβατών της. Πρόκειται δε, για συνέχεια της πολυετούς συμφωνίας που έχουν υπογράψει οι δύο εταιρείες, για την υλοποίηση κρίσιμων εφαρμογών και την παροχή Cloud Hosting και Μanaged Υπηρεσιών από την ΙΒΜ με στόχο την επιτάχυνση του ψηφιακού μετασχηματισμού της Aegean.

Δραστηριοποιούμενη στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό κλάδο των επιβατικών αερομεταφορών, η Aegean Airlines, κορυφαία περιφερειακή αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης, έχει προχωρήσει σε σημαντικές ενέργειες για τη βελτίωση αφενός της αποτελεσματικότητας των υπηρεσιών της και αφετέρου της εμπειρίας των επιβατών, επενδύοντας σε ανατρεπτικές τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών cloud και της Τεχνητής Νοημοσύνης. Με τη χρήση των υπηρεσιών public cloud της IBM, η Aegean στοχεύει στην αύξηση της αποδοτικότητας των διαδικασιών της, στη στήριξη της ανάπτυξης της εταιρείας με μειωμένο λειτουργικό κόστος και στην προώθηση της καινοτομίας, μέσω της υιοθέτησης τεχνολογιών υψηλότερης προστιθέμενης αξίας.

Aegean δώρο: Για λίγες ώρες ακόμα! "Τσάμπα" εισιτήρια για κάθε προορισμό του εξωτερικού!

Aegean: Μεγάλη προσφορά από την αεροπορική εταιρεία για αγαπημένους προορισμούς μέχρι το τέλος της ημέρας εν όψει Black Friday!

Η προσφορά ισχύει για απευθείας πτήσεις από και προς Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Καλαμάτα, Ηράκλειο και Ρόδο, προς και από όλους τους προορισμούς του εξωτερικού.

Με εκπτώσεις 40% στα αεροπορικά εισιτήρια προς όλους τους προορισμούς του εξωτερικού, συμμετέχει στη αυριανή Black Friday η Aegean.

Aegean προσφορά: Με 19 ευρώ σε αγαπημένους προορισμούς!

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της εταιρείας, η προσφορά ισχύει για απευθείας πτήσεις από και προς Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Καλαμάτα, Ηράκλειο και Ρόδο, προς και από όλους τους προορισμούς τουεξωτερικού με απλή μετάβαση και με επιστροφή, μεταξύ 8 Ιανουαρίου 2020 και 25 Ιουνίου 2020. Επισημαίνεται ότι στην προσφορά δεν περιλαμβάνονται οι χρονικές περίοδοι: 28/02/2020 – 02/03/2020, 21/03/2020 – 25/03/2020, 09/04/2020 – 26/04/2020 και 05/06/2020 – 08/06/2020.

Σημειώνεται επίσης ότι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κλείσουν θέση μέχρι τις 29 Νοεμβρίου 2019 ενώ ισχύουν όροι και προϋποθέσεις που αναφέρονται στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

TAGS
 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share