Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020

Τρελάθηκε η Ryanair: Εισιτήρια από 3,29 ευρώ!

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

26 Νοεμβρίου 2019 08:57
Τρελάθηκε η Ryanair: Εισιτήρια από 3,29 ευρώ!
Follow us on Google News

Η Ryanair τρελάθηκε και το δείχνει με κάθε ευκαιρία! Λιγότερο από ένα πακέτο τσιγάρα στοιχίζουν αεροπορικά εισιτήρια από την Ryanair, η οποία βάσει του καταλόγου των προορισμών της προσφέρει πολύ χαμηλές τιμές.

Μάλιστα ξεκινούν από 3,92 ευρώ και είναι ανάλογα με τη διαθεσιμότητα

Ryanair: Απίστευτη προσφορά μόνο για σήμερα! Εισιτήρια από... 9,99 ευρώ!

Μια μικρή γεύση δίνεται στον παρακάτω πίνακα στο Athensmagazine.gr:

Ryanair εισιτήρια

H Black Friday "βάρεσε" την Ryanair: Ταξίδεψε από… 8,67 ευρώ!

Η Ryanair «τρελάθηκε» και με τη νέα καμπάνια της, με όνομα « Ryanair- Cyber Week», «χτυπάει» καθημερινά με νέες προσφορές και μόνο για σήμερα σας δίνει αεροπορικά εισιτήρια από… 8,67€!

Η καμπάνια της αεροπορικής εταιρείας θα έχει διάρκεια μέχρι 3 Δεκεμβρίου 2019 και μέχρι τότε θα έχετε τη δυνατότητα να «απολαμβάνετε» νέα προσφορά κάθε μέρα. Η κάθε προσφορά ισχύει μόνο για μία ημέρα.

Η σημερινή μεγάλη προσφορά της... διαβάστε την συνέχεια στο Τravelstyle.gr.

Τρελάθηκε η Aegean: Ταξίδι σ' αυτές τις 4 περιοχές από 19 ευρώ!

Aegean: H προσφορά αφορά σε απευθείας πτήσεις από Αθήνα προς/από Κέρκυρα, Χίο, Μυτιλήνη και Σάμο. Αφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν στο aegeanair.com έως και σήμερα 25/11/2019 για πτήσεις που εκτελούνται με το δίκτυο της Olympic Air από 08/01/2020 έως και 31/03/2020. Η χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή ξεκινά από €19 για πτήσεις προς την Αθήνα και από €41 για πτήσεις από την Αθήνα.

Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου. Για συναλλαγές με χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες δεν υφίσταται χρέωση κάρτας πληρωμής. Η προσφορά αφορά σε ναύλους Economy class. Υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς μίας χειραποσκευής έως 8kg με το ναύλο Golight.

Δείτε λεπτομέρειες εδώ!

Aegean προσφορά

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share