Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τρελάθηκε η Aegean: Ταξίδι σ' αυτές τις 4 περιοχές από 19 ευρώ!

Μοναδική ευκαιρία! Μόνο για λίγες ώρες

25 Νοεμβρίου 2019 09:41
Τρελάθηκε η Aegean: Ταξίδι σ' αυτές τις 4 περιοχές από 19 ευρώ!

Aegean: H προσφορά αφορά σε απευθείας πτήσεις από Αθήνα προς/από Κέρκυρα, Χίο, Μυτιλήνη και Σάμο. Αφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν στο aegeanair.com έως και σήμερα 25/11/2019 για πτήσεις που εκτελούνται με το δίκτυο της Olympic Air από 08/01/2020 έως και 31/03/2020. Η χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή ξεκινά από €19 για πτήσεις προς την Αθήνα και από €41 για πτήσεις από την Αθήνα.

Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου. Για συναλλαγές με χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες δεν υφίσταται χρέωση κάρτας πληρωμής. Η προσφορά αφορά σε ναύλους Economy class. Υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς μίας χειραποσκευής έως 8kg με το ναύλο Golight.

Δείτε λεπτομέρειες εδώ!

Ryanair ευκαιρία: Στην Ιταλία μόλις με 17 ευρώ! Δείτε για ποιες πόλεις

Νέα μεγάλη προσφορά από την Ryanair, η οποία ανακοίνωσε απίστευτα χαμηλά προσφορές για πόλεις του εξωτερικού!

Μέσα σε αυτές ξεχωρίζουν πόλεις της Ιταλίας, με τιμές γύρω στα 17 ευρώ! Ποιες πόλεις της γειτονικής χώρας αφορούν; Μιλάνο, Ρώμη, Μπλόνια!

H Ryanair τρελάθηκε: Εισιτήρια με 10 ευρώ!

Ρίξτε μια ματιά στον παρακάτω πίνακα με τις προσφορές της Ryanair:

Τρομερή προσφορά της Ryanair: Με 9,99 ευρώ σε σούπερ προορισμό!

Η Ryanair επέστρεψε με νέα μεγάλη προσφορά για κορυφαίους προορισμούς, ανανεώνοντας την λίστα με τις πτήσεις χαμηλού κόστους.

Οι τιμές ξεκινάνε από 10€ και οι πτήσεις αφορούν τόσο για προορισμούς στην Ελλάδα όσο και για εξωτερικό, από... διαβάστε την συνέχεια στο Travelstyle.gr.

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share