Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Aegean: Το δύο νέα δρομολόγια που προκαλούν φρενίτιδα!

Που σας στέλνει;

13 Νοεμβρίου 2019 14:09
Aegean: Το δύο νέα δρομολόγια που προκαλούν φρενίτιδα!

Η Aegean Airlines με δύο νέα δρομολόγια από Πάφο προς Αθήνα και από Λάρνακα προς Βηρυτό ενισχύει την παρουσία της στην Κύπρο, στο πλαίσιο της διαρκούς παρουσίας της στην περιοχή και της συνεχιζόμενης ανάπτυξής της και κατά τη χειμερινή περίοδο.

Συγκεκριμένα, η Aegean Airlines από τις 12 Δεκεμβρίου 2019, θα συνδέει την Πάφο με την Αθήνα με δύο εβδομαδιαίες προγραμματισμένες πτήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, έχοντας τη δυνατότητα να προστεθεί και τρίτη πτήση σε περίοδο αιχμής, προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο αυξημένη προσβασιμότητα, σε βασικές αγορές του δικτύου εξωτερικού. Ο νέος δημοφιλής προορισμός, προστίθεται στην υπάρχουσα συνδεσιμότητα από την Κύπρο και μαζί με το νέο απευθείας δρομολόγιο από Λάρνακα προς Βηρυτό, το οποίο εκτελείται ήδη από τις 7 Οκτωβρίου 2019 δύο φορές την εβδομάδα, η Aegean Airlines θα επιχειρεί συνολικά σε 5 προορισμούς από την Κύπρο (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Τελ Αβίβ και Βηρυτό).

Aegean: Νέα έκπτωση για ταξίδια σε 9 μαγευτικές πόλεις της Ευρώπης!

Με την ένταξη των νέων δρομολογίων, η Aegean Airlines το 2020, προγραμματίζει αύξηση της χωρητικότητας της στο δίκτυο εξωτερικού προσφέροντας 1,12εκ. θέσεις συνολικά από Κύπρο, σημειώνοντας αύξηση 6% σε σχέση με το προηγούμενο έτος και παρέχοντας ακόμα περισσότερες επιλογές και προορισμούς στους επιβάτες.

«Η Aegean Airlines θα συνεχίζει να στηρίζει τις προοπτικές της Κύπρου για διεύρυνση της τουριστικής περιόδου και αύξηση της επιβατικής κίνησης» σημειώνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.

Απάτη με Aegean: Μεγάλη προσοχή!

Πέρυσι ήταν η χρονιά των σούπερ μάρκετ. Όλοι κέρδιζαν σε διαγωνισμούς – απάτες που φέρονταν να είχαν δημιουργήσει αλυσίδες όπως Carrefour, Σκλαβενίτης και AB Βασιλόπουλος. Προϋπόθεση για να κερδίσεις την δωροεπιταγή ήταν να δώσεις το email σου καθώς και να κοινοποιήσεις το μήνυμα στους φίλους σου στο facebook ώστε οι επιτήδειοι να “ψαρέψουν” τα στοιχεία από περισσότερα ανυποψίαστα θύματα. Αντίστοιχος διαγωνισμός – απάτη είχε “τρέξει” με την χρήση των σημάτων της εταιρείας καλλυντικών MAC και δόλωμα δωρο δωροεπιταγή για προϊόντα της εταιρείας!

Τρομερή ευκαιρία από την Aegean Airlines: Τρέξτε να προλάβετε!

Φέτος όλα δείχνουν ότι ο ιός μεταδίδεται με δόλωμα αεροπορικά εισιτήρια. Η αρχή έγινε με διαγωνισμό που φέρονταν να είχε δημιουργηθεί από την easyjet, για να υπάρξουν μετά απολογητικά μηνύματα στο facebook από αυτούς που την είχαν πατήσει.

Τις τελευταίες ώρες ένας ψεύτικος διαγωνισμός τρέχει κάνοντας χρήση του ονόματος και των σημάτων της Aegean Airlines. Σε επικοινωνία με εκπρόσωπο της εταιρείας ανέφερε ότι η Aegean δεν έχει καμία σχέση με το διαγωνισμό – απάτη.

Είναι μάλιστα τέτοια η προχειρότητα του “διαγωνισμού” με τα εισιτήρια της Aegean καθώς όλα δείχνουν ότι οι εμπνευστές του έχουν χρησιμοποιήσει Google Translate για να τον συντάξουν μίας και η διατύπωση σε αρκετές περιπτώσεις είναι λανθασμένη.

Η Aegean προχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης σε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία: «Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη στο διαδίκτυο ψευδής και παραπλανητικός διαγωνισμός ισχυριζόμενος ότι η Aegean Airlines δήθεν δίνει δώρο εισιτήρια. Ο διαγωνισμός αυτός διενεργείται χωρίς κανενός είδους έγκριση ή σχετική εξουσιοδότηση ή οποιαδήποτε άδεια παρεχόμενη από την εταιρεία μας Aegean Airlines S.A. Επιφυλασσόμενοι ρητώς παντός νομίμου δικαιώματός μας για οποιαδήποτε ζημία η εταιρεία μας ή οποιοσδήποτε τρίτος τυχόν υποστεί εξαιτίας αυτής της παραπλανητικής ενέργειας, σας ενημερώνουμε ότι έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα με σκοπό να σταματήσει η παράνομη και παραπλανητική αυτή ενέργεια. Σας εφιστούμε την προσοχή να μην πατήσετε οποιοδήποτε σύνδεσμο σας προτείνουν ή να μοιραστείτε το συγκεκριμένο σύνδεσμο με φίλους σας».

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share