Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δημήτρης Αργυρόπουλος: Τι δηλώνει στον Νίκο Κοκλώνη για Καινούργιου, Σκορδά και Λιάγκα!

7 Νοεμβρίου 2019 12:40
Δημήτρης Αργυρόπουλος: Τι δηλώνει στον Νίκο Κοκλώνη για Καινούργιου, Σκορδά και Λιάγκα!

Ποιος είναι ο αγαπημένος του παρουσιαστής πρωινού προγράμματος; Και τι θα έκανε αν ήταν διευθυντής σε ένα κανάλι;

Μπορεί να έχει βρεθεί μπροστά στον τηλεοπτικό φακό μόλις μια τηλεοπτική σεζόν, ως κριτής στο ριάλιτι μόδας My Style Rocks, όμως ο Δημήτρης Αργυρόπουλος μέσα από τη μακρόχρονη θητεία του τόσο ως παραγωγός τηλεοπτικών εκπομπών όσο και στα περιοδικά έχει άποψη για την ελληνική τηλεόραση και τους πρωταγωνιστές της. Και μετά από μία συναρπαστική περιπέτεια στη Γη Του Πυρός ήταν πια έτοιμος να σχολιάσει την τηλεοπτική πραγματικότητα που τα τελευταία χρόνια έχει περάσει διά πυρός και σιδήρου.

Ταξιδεύοντας με τον Νίκο Κοκλώνη και το Celebrity Travel στην Παταγονία, στο δεύτερος μέρος του ταξιδιού που θα δούμε αυτή την Πέμπτη στις 00.45 στο OPEN, ο Δημήτρης ζει την περιπέτεια στο μάξιμουμ. Βρίσκεται στον διάσημο μπλε παγετώνα ΠερίτοΜορένο, στο Εθνικό Πάρκο των Παγετώνων στην Αργεντινή, στη επαρχία της Σάντα Κρουζ, με τον Νίκο Κοκλώνη αποφασισμένο να του βάλει δύσκολα και να ανεβάσει την αδρεναλίνη. Στο νέο επεισόδιο της Πέμπτης θα βρεθούν αντιμέτωποι με μια νέα περιπέτεια-πρόκληση: Μini trekking στον παγετώνα, φορώντας crampons, ειδικά παπούτσια με καρφιά, για να δουν από κοντά τις περίφημες γαλάζιες λίμνες.
Το ταξίδι τους συνεχίζεται στη Χιλή, στις αχανείς στέπες και στο εθνικό πάρκο Torres del Paine, γνωστό ως «Το διαμάντι της Χιλής».

Και κάπου εκεί έρχεται και η ώρα της συζήτησης. Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος θα πάρει θέση για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με την οποία συνεργάστηκε πέρυσι, εξηγώντας γιατί τη θεωρεί παρουσιάστρια με εκτόπισμα. Θα μιλήσει για την τηλεοπτική «μονομαχία» Κατερίνας Καινούργιου και Φαίης Σκορδά τη φετινή σεζόν, την τηλεοπτική επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα, αλλά και τον Σάκη Τανιμανίδη σε νέο ρόλο -παρουσιάζοντας φέτος ένα τηλεπαιχνίδι- ενώ θα θυμηθεί στιγμές από τη συνεργασία του με τον Πέτρο Κωστόπουλο, την οποία περιγράφει ως… εκρηκτική. Τέλος, θα απαντήσει με ειλικρίνεια στην ερώτηση που του κάνουν πολύ συχνά: πόσο πιθανό είναι να τον δούμε στην ίδια τηλεοπτική εκπομπή με την πρώην σύζυγό του και μητέρα των δύο μεγαλύτερων γιων του, Μαρία Μπακοδήμου;

Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος, με αποκαλυπτική διάθεση, μιλά για όλα στον Νίκο Κοκλώνη στο Celebrity Travel στο OPEN αυτή την Πέμπτη 7/11 στις 00.45, αμέσως μετά το live του X Factor.

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share