Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Νίκος Κοκλώνης: Η εξομολόγηση του Δημήτρη Αργυρόπουλου για το πώς έγινε ζευγάρι με την Μπακοδήμου πριν γίνει ακόμα διάσημη

Πόσο επηρέασε το χωρισμό του η δική του εξάρτηση από τις ουσίες;

31 Οκτωβρίου 2019 11:52
Νίκος Κοκλώνης: Η εξομολόγηση του Δημήτρη Αργυρόπουλου για το πώς έγινε ζευγάρι με την Μπακοδήμου πριν γίνει ακόμα διάσημη

Τα πράγματα είναι απλά. Όταν ο Νίκος Κοκλώνης σε ταξιδεύει μέχρι την άκρη της γης (aka την Παταγονία ή αλλιώς Γη Του Πυρός), επιβιβάζεστε μαζί στο Τέλος Του Κόσμου (ένα παλιό ατμοκίνητο τρένο) και βρίσκεστε μια ανάσα από τους μεγαλύτερους παγετώνες, ε, δεν μπορείς παρά να δώσεις απαντήσεις με το χέρι στην καρδιά σε οτιδήποτε ερωτηθείς. Ειδικά αν ο συνομιλητής σου είναι ο Νίκος Κοκλώνης, που με αμεσότητα και αυθορμητισμό κάνει ακόμα και τις πιο δύσκολες ερωτήσεις να μοιάζουν απλές, δημιουργώντας ένα κλίμα ξεχωριστής οικειότητας.

Στο νέο επεισόδιο του Celebrity Travel, το τοπίο που ξετυλίγεται μέσα από τις περιπλανήσεις του Νίκου Κοκλώνη στο νοτιότερο άκρο της γης είναι επιβλητικό. Με μια αγριάδα που προκαλεί δέος. Μοναδικό. Και ταυτόχρονα προκλητικό να το εξερευνήσεις. Ένα ταξίδι στην Παταγονία, τη γη των αιώνιων παγετώνων, δεν είναι από αυτά που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε ταξιδιωτικές εκπομπές. Όμως, το Celebrity Travel δεν είναι μια συνηθισμένη ταξιδιωτική εκπομπή -και ο Νίκος Κοκλώνης που απεχθάνεται το αναμενόμενο είναι ο πιο έμπειρος ξεναγός σε περιηγήσεις-πρόκληση.

Η πτήση από το Μπουένος Άιρες θα προσγειώσει τον Mr Travel και τον προσκεκλημένο του, τον Δημήτρη Αργυρόπουλο στην πόλη Ουσουάγια. Στο πέρασμα Canal Beagle Νίκος και Δημήτρης θα συναντήσουν νωχελικούς θαλάσσιους λέοντες και λεπτεπίλεπτους κορμοράνους και θα… τολμήσουν να επιβιβαστούν στο ιστορικό ατμοκίνητο τρένο που παλιά μετέφερε κατάδικους και έχει μείνει γνωστό με το όχι και τόσο δελεαστικό όνομα για μεταφορικό μέσο Το Τέλος Του Κόσμου.

Έτσι, όταν ο Νίκος μπει στα βαθιά στην κουβέντα του με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο εκείνος θα απαντήσει με ειλικρίνεια, αφού δεν ήρθε και το… τέλος του κόσμου; Πώς γνωρίστηκες με την πρώην σύζυγό του Μαρία Μπακοδήμου πριν καν εκείνη ξεκινήσει την τηλεόραση; Ποια παρουσιάστρια κλήθηκε να αντικαταστήσει και έτσι ξεκίνησε η τηλεοπτική της καριέρα; Πως ένιωσε ο Δημήτρης Αργυρόπουλος όταν εκείνη του ανακοίνωσε πως περιμένουν μωρό; Πως βίωσε την πατρότητα πριν καν κλείσει τα 30; Και πόσο επηρέασε τη σχέση τους η εξάρτησή του από ουσίες που πολλά χρόνια μετά τον οδήγησε σε κλινική αποτοξίνωσης στις ΗΠΑ; Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος μιλά για όλα στον Νίκο Κοκλώνη στο νέο επεισόδιο του Celebrity Travel, σήμερα μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα στο OPEN.

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share