Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Aegean - Τρομερή προσφορά: Που σε στέλνει με μόλις 19 ευρώ;

Τρέξτε να προλάβετε!

24 Οκτωβρίου 2019 09:31
Aegean - Τρομερή προσφορά: Που σε στέλνει με μόλις 19 ευρώ;

Θέσεις στις πτήσεις Θεσσαλονίκη – Καλαμάτα και Καλαμάτα – Θεσσαλονίκη είναι ανάμεσα στις 200.000 θέσεις συνολικά τις οποίες προσφέρει η Aegean από 19 ευρώ.

Οι κρατήσεις πρέπει να γίνουν μέχρι τις 24 Οκτωβρίου, για πτήσεις από 11-11-2019 έως και 30-3-2020.

Η χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή ξεκινά από €19 για πτήσεις προς την Αθήνα και από €41 για πτήσεις από την Αθήνα. Για πτήσεις από/προς Θεσσαλονίκη, η χαμηλότερη τιμή είναι από €19.

Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε την απίστευτη προσφορά της Aegean με 40% έκπτωση για ευρωπαϊκές πρωτεύουσες!

Επίσης, για μια σειρά δρομολόγια (Θεσσαλονίκη – Καλαμάτα, Καλαμάτα – Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη – Σάμος, Σάμος – Θεσσαλονίκη, Σητεία – Αθήνα, Ζάκυνθος – Αθήνα, Σκιάθος – Αθήνα, Λέρος – Αθήνα, Θεσσαλονίκη – Χίος, Ρόδος – Καστελλόριζο και Καστελλόριζο – Ρόδος) η χαμηλότερη τιμή είναι από €41, ενώ για Χανιά – Αθήνα, Χανιά – Θεσσαλονίκη, Καβάλα – Αθήνα η χαμηλότερη τιμή είναι από €23.

Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου. Για συναλλαγές με χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες δεν υφίσταται χρέωση κάρτας πληρωμής.

Η προσφορά αφορά ναύλους Economy class. Υπάρχει και η δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς μιας χειραποσκευής έως 8kg με τον ναύλο Golight.

Τεράστια ευκαιρία από την Aegean!

Τεράστια ευκαιρία από την Aegean Airlines! Η κορυφαία αεροπορική εταιρεία ενισχύει το προσωπικό της με υπαλλήλους εννέα διαφορετικών ειδικοτήτων.

Συγκεκριμένα ζητούνται:

Call Center Agent
CRM Business Intelligence (BI) Developer
Network Administrator
Cyber Security Operations Engineer
BI / Reporting Analyst & Systems Support
Cyber Security Analyst
Digital Designer
Cabin Crew Members
Flight Crew team
Οι θέσεις αυτές απευθύνονται σε υποψηφίους εντός Αθηνών.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε την πλήρη περιγραφή των θέσεων και να υποβάλλετε το βιογραφικό σας.

Νέα ασύλληπτη προσφορά από την Aegean: Εισιτήρια από 19 ευρώ!

Το σερί προσφορών από την Aegean Airlines έχει “τρελάνει” τους ταξιδιώτες!

Μετά την τεράστια έκπτωση για όλους τους προορισμούς του εξωτερικού που έληξε, ξεκίνησε ακόμα μία super... διαβάστε την συνέχεια στο Travelstyle.gr.

Νέα μεγάλη προσφορά από την Aegean: Ταξιδέψτε στην Πράγα και την Βουδαπέστη με έκπτωση 40%!

Νέα μεγάλη προσφορά από την Aegean! Ταξιδέψτε στην Πράγα και την Βουδαπέστη με έκπτωση 40%! Πραγματικά δεν πρέπει να χάσετε αυτή την μοναδική ευκαιρία που σας βρήκαμε!

Ταξιδέψτε με την Aegean στην Βουδαπέστη, τη “Βασίλισσα του Δούναβη”, που την ερωτεύεται όποιος την επισκεφτεί! Επίσης, η Πράγα συγκαταλέγεται στη λίστα πολλών ταξιδιωτών και σίγουρα θα θελήσετε κι εσείς να την επισκεφτείτε μόλις δείτε τους λόγους που θα σας κάνουν να πάτε ακόμα και… περπατώντας, πόσο μάλλον πετώντας!

Συγκεκριμένα, η προσφορά ισχύει για πτήσεις από/προς... διαβάστε περισσότερα στο Travelstyle.gr.

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share