Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τάσος Δούσης: Μας ξεναγεί στις υπόγειες πόλεις της Καππαδοκίας! (video)

Ένα μοναδικό ρεπορτάζ από τον Τάσο Δούση και τις "Εικόνες"!

24 Σεπτεμβρίου 2019 14:17
Τάσος Δούσης: Μας ξεναγεί στις υπόγειες πόλεις της Καππαδοκίας! (video)

Ο Τάσος Δούσης μας ξεναγεί στις υπόγειες πόλεις της Καππαδοκίας! Δείτε το μοναδικό ρεπορτάζ!

Άνθρωποι στα έγκατα της γης… Υπόγειες πόλεις σκαμμένες στα 90μ. κάτω από τη γη με πληθυσμό 9000 άτομα! Παρότι ήτανε κάτω από το έδαφος δεν είχαν να ζηλέψουν τίποτα από μία τυπική πόλη. Με κοινόχρηστα δωμάτια, στάβλους, ναούς, πηγάδια για παροχή πόσιμου νερού, κελάρια κρασιού και ελαιοτριβεία. Ο Τάσος Δούσης μας ξεναγεί στο μεγαλύτερο mall του κόσμου!

Η επίσκεψη στις υπόγειες πόλεις είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά πράγματα που αξίζει να κάνει κάποιος στην Καππαδοκία. Ένα εκπληκτικό και ενδιαφέρον μάθημα ιστορίας! Μη χάσετε φυσικά κι άλλη μια εντυπωσιακή εμπειρία, που δεν είναι άλλη από τη βόλτα με αερόστατο!

Στο Λας Βέγκας με τον Τάσο Δούση: Πετάμε με ελικόπτερο πάνω από τα χιλιάδες φώτα της πόλης!

Ο Τάσος Δούσης ταξίδεψε στο μαγικό Λας Βέγκας και να μας παρουσιάσει φαντασμαγορικές εικόνες από τη πτήση με ελικόπτερο πάνω από τα χιλιάδες φώτα της πόλης!

Ο Τάσος Δούσης μαγεύτηκε από αυτή τη μοναδική αυτή εμπειρία και όπως αναφέρει: “Η περιπέτεια της εξερεύνησης του Λας Βέγκας από τον αέρα είναι μοναδική και αξέχαστη. Έχεις την ευκαιρία να δεις όλα τα αξιοθέατα πανοραμικά και να πάρεις μια πρώτη γεύση του προορισμού που δεν θα ξεχάσεις ποτέ!”

Οδοιπορικό στις Σπέτσες: 40 αξιοθέατα και προτάσεις από τον Τάσο Δούση! (photos-video)

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο:

Εικόνες: Ο Τάσος Δούσης μας ξεναγεί στις μαγευτικές κοιλάδες της Καππαδοκίας με… γουρούνα!

Ο Τάσος Δούσης ταξίδεψε στη μαγευτική Καππαδοκία με τις “Εικόνες”, κι αφού μας παρουσίασε τις μαγευτικές εικόνες σε μια βόλτα με το αερόστατο, τώρα, μας ξεναγεί στις εξωπραγματικές κοιλάδες της με… γουρούνα!

Ο Τάσος Δούσης μας παρουσιάζει την Κόκκινη Κοιλάδα με τα σκαλισμένα σπίτια, την Κοιλάδα της Αγάπης και φυσικά την Ροζ Κοιλάδα με το υπέροχο ηλιοβασίλεμα. Αν θέλετε κι εσείς να ζήσετε μια φοβερή εμπειρία στην Καππαδοκία, τότε νοικιάστε μια γουρούνα και ξεκινήστε την ανακάλυψη!

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share