Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ryanair: Κίνηση ματ! Τεράστια έκπληξη

Τι συνέβη;

13 Σεπτεμβρίου 2019 10:14
Ryanair: Κίνηση ματ! Τεράστια έκπληξη

Την πρώτη τους συμφωνία με την αεροπορική εταιρεία Ryanair έκλεισαν οι πιλότοι στη Γερμανία.

Όπως μεταδίδει το Reuters, η ένωση VC έκανε την ανακοίνωση την Τετάρτη εν μέσω εντάσεων της αεροπορικής με εργαζομένους της στην Ευρώπη.

Υπό τη συμφωνία, οι πιλότοι θα πληρώνονται περισσότερο και θα έχουν όφελος από την καλύτερη προστασία που θα τους δίνεται όσον αφορά τις απολύσεις.

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, τα μέλη της Ryanair στη Βρετανική Ένωση Πιλότων ανακοίνωσαν ακόμη επτά μέρες απεργιών, από τις 18 Σεπτεμβρίου. Και οι πιλότοι στην Ισπανία ενημέρωσαν ότι θα προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις.

Ryanair: Απεργούν οι πιλότοι! Θα επηρεαστούν οι πτήσεις;

Το συνδικάτο των πιλότων της Ryanair, εξήγγειλε νέες 24ωρες απεργίες μεταξύ 18 και 29 Σεπτεμβρίου. Θα επηρεαστούν οι πτήσεις;

Στο ερώτημα αν θα επηρεαστούν οι πτήσεις, η Ryanair κατάφερε, μέχρι στιγμής στις απεργίες που πραγματοποιήθηκαν τον Αύγουστο, να εκτελέσει το πλήρες πρόγραμμα των πτήσεών της, κατά τη διάρκεια των απεργιών αυτών, προσλαμβάνοντας περισσότερους συμβασιούχους και φέρνοντας πιλότους της απ’ όλη την Ευρώπη, ενώ περιέγραψε τις απεργίες ως «άσκοπες και αποτυχημένες».

Ωστόσο τώρα.... Διαβάστε τι θα συμβεί με τις πτήσεις της αεροπορικής εταιρείας στο Travelstyle.gr!

Ryanair: Ανεπανάληπτες προσφορές με νέα... δρομολόγια για τον κορυφαίο καλοκαιρινό προορισμό!

Η Ryanair συνεχίζει να αναπτύσσει το δίκτυό της με νέα δρομολόγια και αεροπορικές συνδέσεις και γιορτάζει το γεγονός αυτό με νέα super προσφορά.

Χθες, ανακοίνωσε τη νέα σύνδεση με τη... διαβάστε την συνέχεια στο Travelstyle.gr.

TAGS
 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share