Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απίστευτο βίντεο από drone: Η Νάξος την ώρα που δύει ο ήλιος!

Μαγικές εικόνες από την Αγία Αννα!

11 Σεπτεμβρίου 2019 20:49
Απίστευτο βίντεο από drone: Η Νάξος την ώρα που δύει ο ήλιος!

Μία από τις πιο φημισμένες παραλίες της Νάξου, η Αγία Αννα. Από εκεί... σηκώθηκε drone και κατέγραψε ένα μαγικό καλοκαιρινό ηλιοβασίλεμα στη Νάξο.

Η Νάξος είναι ένα πανέμορφο νησί και επάξια κρατά «το θρόνο της» στη λίστα των διακοπών!

Τι θα πρέπει να δείτε όμως αν βρεθείτε στο πανέμορφο ελληνικό νησί; Εμείς στο Athensmagazine.gr σας βρήκαμε τα μέρη που πρέπει οπωσδήποτε να δείτε στην Νάξο!

-Το αρχαίο ναό της Δήμητρας, κοντά στο χωριό Σάγκρι, ένα από τα πιο αξιόλογα μνημεία, καθώς το αρχαίο ιερό είναι φτιαγμένο εξ’ ολοκλήρου από μάρμαρο και χρονολογείται στο 530 πχ


– Τους τρεις Κούρους -με τον μεγαλύτερο από αυτά τα επιβλητικά μαρμάρινα αγάλματα, να εντοπίζεται στον Απόλλωνα και να αγγίζει σε ύψος τα 10 μ!

– Τους εκπληκτικούς Πύργους,
μέρος της πολιτιστικής κληρονομιάς που άφησαν κατά το πέρασμά τους οι Ενετοί. Θαυμάστε την πέτρινη κατασκευή τους με τη μοναδική αισθητική που συνδυάζει κυκλαδική και δυτική αρχιτεκτονική, με πολεμίστρες και επάλξεις, καθώς και τις μαρμάρινες ανάγλυφες παραστάσεις στις προσόψεις τους


Τον Απόλλωνα, το μοναδικό ψαροχώρι στη Νάξο, 40χλμ από τη Χώρα.


– Στο δρόμο για τη Μουτσούνα
θα δείτε τις εγκαταλειμμένες εγκαταστάσεις των ορυχείων της σμυρίδας, γνωστές από την αρχαιότητα.


-Το όρος και σπήλαιο του Ζα,
αφιερωμένο στο Δία, στα νοτιοανατολικά της χώρας της Νάξου, κοντά στο χωριό Φιλότι. Σε υψόμετρο 630μ, είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά φυσικα΄αξιοθέατα της Νάξου, εξαιτίας του πλούσιου εσωτερικού του διακόσμου με εντυπωσιακούς σταλακτίκες και σταλαγμίτες. Από την κορυφή, η θεά είναι μοναδική.

Αυτό το ελληνικό νησί είναι πρώτο στη λίστα με τους καλύτερους προορισμούς!

Το Athensmagazine.gr έψαξε και βρήκε ποιο νησί είναι πρώτο στην λίστα με τους καλύτερους προορισμούς και είναι ελληνικό!

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ελληνικές τοποθεσίες βρίσκονται στις πρώτες θέσεις λιστών με αγαπημένους προορισμούς από διεθνή. Μέσα και ταξιδιωτικά πρακτορεία, όμως κάθε φορά είναι μια αφορμή για να συνειδητοποιήσουμε τις ομορφιές αυτής της χώρας.


Πριν από λίγες μέρες, οι Financial Times κατέγραψαν τους 10 πιο αγαπημένους προορισμούς στη Μεσόγειο και -μαντέψτε- υπάρχουν και τρεις ελληνικοί σε αυτούς, ενώ η πρώτη θέση ανήκει σε ένα κυκλαδίτικο νησί. Ποιο είναι αυτό; Η Σέριφος!

Οι άλλοι δύο που βρίσκονται στη δεκάδα είναι η Μάνη και η Αμοργός, στην 6η και 7η θέση αντίστοιχα.

Δείτε ολόκληρη τη δεκάδα:

1. Σέριφος, Ελλάδα

2. Σαν Φρουτουόζο, Ιταλία

3. Λαστόβο, Κροατία

4. Φαβινιάνα, Ιταλία

5. Καβάλο, Γαλλία

6. Μάνη, Ελλάδα

7. Αρχιπέλαγος Κορνάτι, Κροατία

8. Αμοργός, Ελλάδα

9. Χερσόνησος Ντάτκα, Τουρκία

10. Παντελερία, Ιταλία

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share