Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πανέμορφο:Μωβ λιβάδια λεβάντας στη Γαλλία!

Εντυπωσιακό....

4 Σεπτεμβρίου 2019 19:49
Πανέμορφο:Μωβ λιβάδια λεβάντας στη Γαλλία!

Ένας αυτοδίδακτος φωτογράφος που επισκέφθηκε πρόσφατα την περιοχή Βαλενσόλ στη νότια Γαλλία για να τραβήξει φωτογραφίες από τα όμορφα μωβ λιβάδια λεβάντας και οι φωτογραφίες του είναι πράγματι εντυπωσιακές.

Τα λιβάδια με λεβάντες ανθίζουν μόνο μια φορά το χρόνο – συνήθως από τα τέλη Ιουνίου έως τις αρχές Αυγούστου. Ο Samir μετά τη φωτογραφική εμπειρία του δήλωσε ότι τα λιβάδια λεβάντας δεν είναι μόνο ένα από τα πιο όμορφα μέρη στη Γαλλία αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Δείτε επίσης: Γιάννης Βασταρδής: O βραβευμένος Έλληνας φωτογράφος που αποτυπώνει την προσφυγική κρίση μέσα από τα πορτρέτα του!

Πως να οργανώσετε εύκολα και γρήγορα ένα ταξίδι στο εξωτερικό…

Σε όλους αρέσουν τα ταξίδια,ίσως σε μερικούς λίγο παραπάνω και αυτό σημάνει ότι ταξιδεύουν πιο συχνά και φυσικά τους είναι πιο εύκολο να σχεδιάζουν το ταξίδι τους με άνεση και εμπειρία. Δείτε κάποιους πανέμορφους προορισμούς!

Για όσους λοιπόν δεν είναι κάτι τόσο συνηθισμένο και χρειάζεστε βοήθεια για να οργανώσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό, εμείς από το Athensmagazine.gr θα σας ενημερώσουμε για τους πολλούς και εύκολους τρόπους που υπάρχουν για να προετοιμαστείτε, ώστε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας για κάποιο καινούργιο μέρος, με όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές.

1.Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να προσέξετε είναι τα αεροπορικά εισιτήρια Καλύτερο θα είναι να τα κλείσετε 2-3 μήνες πιο νωρίς για να είναι πιο οικονομική η πτήση σας. Μη βιαστείτε να κλείσετε εισιτήρια. Μπείτε στα πιο μεγάλα ταξιδιωτικά websites και ψάξτε τις καλύτερες τιμές που υπάρχουν για να είστε σίγουροι ότι κάνατε την καλύτερη επιλογή.

2. Το δεύτερο που πρέπει να κάνετε είναι να κοιτάξετε για μέρη τα οποία θα βρείτε μια καλή τιμή για το ξενοδοχείο σας. Δεν χρειάζεται να είναι απαραίτητα στο κέντρο της πόλης ,άπλα να έχει όσα θα χρειαστείτε για τη διαμονή σας αλλά και να είναι οικονομικό.

3. Για τη διευκόλυνση σας θα χρειαστεί να ρίξετε μια ματιά στον χάρτη των διαδρομών των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς (ΜΜΜ) της χώρας που θα ταξιδέψετε. Αν θέλετε να γυρίσετε και στις γύρω πόλης και δεν θέλετε να μείνετε μόνο στις συνηθισμένες επιλογές που μπορεί να έχετε για τη βόλτα σας.

4.Ψάξτε καλά και μάθετε όσα περισσότερα μπορείτε για τη χώρα που θέλετε να ταξιδέψετε, εκτός από γνώσεις θα αποκτήσετε και περισσότερη σιγουριά, διότι θα γνωρίζετε το μέρος που επισκέπτεστε, δεν υπάρχει τίποτα πιο συναρπαστικό από το να γνωρίζει κανείς καινούργιες κουλτούρες. Ενημερωθείτε για την ιστορία της χώρας μέχρι και τον καιρό για να είστε προετοιμασμένοι κατάλληλα.

5. Τέλος, επιλέξτε πριν από το ταξίδι σας ποια μέρη και αξιοθέατα θέλετε να επισκεφτείτε και δείτε πού περίπου βρίσκονται στο χάρτη. Οργανώστε την κάθε μέρα που θα βρίσκεστε εκεί για να μπορέσετε να επισκεφτείτε όσα περισσότερα μέρη καταφέρετε μην το δείτε σαν κάτι αγχωτικό αλλά σαν κάτι ασυνήθιστο και περιπετειώδες …

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share