Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το ελληνικό νησί που ήθελαν να αγοράσουν οι Beatles επειδή έχει το σχήμα...κιθάρας! (video)

Που βρίσκεται;

29 Αυγούστου 2019 07:03
Το ελληνικό νησί που ήθελαν να αγοράσουν οι Beatles επειδή έχει το σχήμα...κιθάρας! (video)

Το νησί Αγία Τριάδα βρίσκεται μόλις μια ώρα μακριά από την Αθήνα. Μοιάζει με κιθάρα και γι αυτό οι Beatles ήθελαν να το αγοράσουν και να το διαμορφώσουν πιθανότατα, σε τόπο μιας boho ζωής.

Η Αγία Τριάδα βρίσκεται κοντά στην Ερέτρια, έχει πανέμορφες παραλίες με γαλαζοπράσινα νερά στην ανατολική πλευρά και ένα άγαλμα δελφινιού! Αυτό είναι το ελληνικό νησί που έχει μαγέψει τον πλανήτη και βρίσκεται στη λίστα με τις καλύτερες παραλίες!

Στη δυτική πλευρά, εντυπωσιάζει η αμμόγλωσσα η οποία χάνεται και αποκαλύπτεται λόγω του φαινομένου της παλίρροιας του Ευρίπου σχηματίζει μικρά νησάκια που το απόγευμα χάνονται κάτω από τα νερά του Νοτίου Ευβοϊκού.

Παράδεισος: Αυτό το νησί βρίσκεται μόνο μια ώρα μακριά από την Αθήνα κι αν το δεις θα θες να μείνεις για πάντα!

Ένας επίγειος παράδεισος είναι αυτό το νησί το οποίο βρίσκεται μόνο μια ώρα μακριά από την Αθήνα κι αν το δεις θα θες να μείνεις για πάντα!

Mία ακατοίκητη νησίδα, η οποία βρίσκεται κοντά στα Νέα Στύρα Ευβοίας. H Aιγιλεία ή Στυρονήσι, απέχει μια ανάσα από την Αθήνα!

Το δρομολόγιο του ferry boat Αγία Μαρίνα - Νέα Στύρα περνάει πολύ κοντά από αυτό το μαγευτικό νησάκι, αλλά ο επιβάτης δεν μπορεί να δει την ομορφιά του παρά μόνο αν διαθέτει δικό του πλωτό μέσο.

Στην δυτική πλευρά του υπάρχει σε κοντινή απόσταση μια βραχονησίδα, η οποία ονομάζεται "Άγιος Ανδρέας" και σ' αυτό το σημείο σχηματίζονται αβαθή τιρκουάζ νερά μεταξύ των δύο νησιών.

Το νησί παρουσιάζει ενδιαφέρον και από ιστορική άποψη, καθώς εκεί αποβίβασαν οι Πέρσες τους αιχμαλώτους τους μετά την πτώση της Ερέτριας και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς τον Μαραθώνα, όπου ακολούθησε η ιστορική μάχη.

Δείτε παρακάτω το υπέροχο video:

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share