Δευτέρα, 10 Μαΐου 2021

Μια μοναδική εμπειρία: Σε αυτό το θέρετρο έχεις για κρεβάτι κυριολεκτικά τον Ωκεανό!

Υπέροχο!

13 Αυγούστου 2019 15:59
Μια μοναδική εμπειρία: Σε αυτό το θέρετρο έχεις για κρεβάτι κυριολεκτικά τον Ωκεανό!

Αυτό το καταπληκτικό θέρετρο είναι ένα όνειρο που πολλοί θα ήθελαν να ζήσουν, αφού έχεις για κρεβάτι κυριολεκτικά τον Ωκεανό!

Υπάρχει καλύτερη αίσθηση από το να μετράς τα αστέρια και ταυτόχρονα να χαϊδεύεις την θάλασσα;

Αυτή την μοναδική αίσθηση στην προσφέρει αυτό το δίχτυ στο Grand Park Kodhipparu στις Μαλβίδες. Το εν λόγω θέρετρο, διαθέτει 120 βιλίτσες. Κάθε βιλίτσα διαθέτει ένα τέτοιο δίχτυ για να κάνει την διαμονή σου μοναδική!

Θα πηγαίνατε;

3 ενήλικες ζουν σε σπίτι 15τ.μ και όλοι τους κοροϊδεύουν - Όταν όμως βλέπουν πως είναι μέσα, τους ζηλεύουν!

3 ενήλικες ζουν σε σπίτι 15τ.μ και όλοι τους κοροϊδεύουν - Όταν όμως βλέπουν πως είναι μέσα, τους ζηλεύουν!

Αν δείτε πως είναι μέσα αυθτό το σπίτι όπου ζουν μέσα 3 ενήλικες θα πάθετε πλάκα!

Το μέσο μέγεθος μιας νέας μονοκατοικίας στις Ηνωμένες Πολιτείες ήταν μόλις 20 τετραγωνικά μέτρα το 1978 και αυξήθηκε σε 26,68 τετραγωνικά μέτρα το 2007, και πάλι σε 28,65 τετραγωνικά μέτρα το 2013. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια, έχουμε δει μια αυξανόμενη τάση προς το «κίνημα του μικροσκοπικού σπιτιού».

Ενώ ένα μικρό σπίτι αποτελεί οτιδήποτε μεταξύ 25-60 τετραγωνικών μέτρων, για να είναι «μικροσκοπικό», το σπίτι θα πρέπει να είναι κάτω από 35 τετραγωνικά μέτρα. Και ναι, ενώ φαίνεται ότι θα ήταν ανέφικτο, υπάρχουν πολλά σπίτια σε αυτόν τον κόσμο που ταιριάζουν με αυτήν την απαίτηση – πάρτε για παράδειγμα αυτό που είναι μόλις 15 τετραγωνικά μέτρα!

undefined

Ξέρουμε τι σκέφτεστε: Πώς μπορεί ένα άτομο να ζήσει σε μόλις σε 15 τετραγωνικά μέτρα; Και όμως, υπάρχει μια οικογένεια τριών ατόμων που ζουν μαζί σε ένα τέτοιο χώρο! Μία μητέρα, ένα πατέρας και ο γιος τους, για να είμαστε ακριβείς.

Όταν κάποιος μπαίνει στην κατοικία τους, δεν αισθάνεται καθόλου ότι ο χώρος είναι μικρός. Στην πραγματικότητα, ο χώρος είναι διακοσμημένος υπέροχα, προσφέροντας μια ζεστή, σπιτική αίσθηση.

Η είσοδος δίνει πρόσβαση κατευθείαν στον κεντρικό χώρο, όπου υπάρχει ένα μικρό καθιστικό. Είναι αρκετά μεγάλο για να χωρέσει πέντε μαξιλάρια, οπότε δεν είναι πολύ μικρό.

Μια τηλεόραση είναι τοποθετημένη στον τοίχο για εξοικονόμηση χώρου. Στην πραγματικότητα, όλα λειτουργούν με σκοπό να εξοικονομήσουν χώρο. Υπάρχει ένα ράφι με βιβλία στην κορυφή της πόρτας και γάντζους στον τοίχο για τις τσάντες, λειτουργούν διακοσμητικά και πρακτικά.

undefined

Η όμορφη κουζίνα έχει αρκετό χώρο για να συμπεριλάβει νεροχύτη, αρκετά ντουλάπια και ακόμη και πλυντήριο πιάτων. Για το μαγείρεμα η οικογένεια χρησιμοποιεί ένα επαγωγικό φούρνο και τοστιέρα.

Ακριβώς πάνω από την κουζίνα υπάρχει ένας υπνοδωμάτιο που έχει ένα άνετο κρεβάτι. Οι γονείς κοιμούνται εκεί, επειδή στον γιο τους δεν αρέσει να κοιμάται ψηλά. Αντίθετα, αυτός κοιμάται σε ένα μονό κρεβάτι κάτω που στη συνέχεια μαζεύεται. Επιπλέον, με αυτόν τον τρόπο μπορεί να μείνει αργότερα από τους γονείς του κάτω και να μην τους ενοχλεί.

undefined

Το μπάνιο ενώ είναι μικρό, παρέχει όλα τα απαραίτητα: Ένα ντους, μια τουαλέτα και ο νεροχύτης είναι στην κουζίνα όχι πολύ μακριά.

Όλα είναι όμορφα διακοσμημένα με μια παραδοσιακή, αλλά ρουστίκ και σύγχρονη αίσθηση. Τα κρεμ λευκά και οι αποχρώσεις του ξύλου δημιουργούν μια ζεστή και οικεία κατοικία που δεν θα γνωρίζετε καν είναι κάτω από 20 τετραγωνικά μέτρα.

Πραγματικά μας κάνει να σκεφτούμε τα πράγματα που χρειαζόμαστε στη ζωή και τα πράγματα που δεν έχουμε ανάγκη. Αυτή η οικογένεια ζει με ελάχιστα και εξακολουθεί να είναι τόσο ευτυχισμένη και άνετη όπως πάντα. Ενώ αυτό το είδος διαβίωσης μπορεί να μην λειτουργεί για όλους, σίγουρα ταιριάζει για αυτή την οικογένεια!

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share