Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θες να νιώσεις σαν την "Μπέλλα" από το Τwilight; Τότε μπορείς να νοικιάσεις το σπίτι της!

Πόσο κοστίζει να κοιμηθείς στο δωμάτιό της Μπέλα;

27 Ιουλίου 2019 12:32
Θες να νιώσεις σαν την

Oι θαυμαστές της κινηματογραφικής σειράς «Twilight» μπορούν να ζήσουν όπως η πρωταγωνίστρια, Μπέλα Σουάν, καθώς το σπίτι της διατίθεται προς ενοικίαση στην πλατφόρμα Airbnb.


Αν και το «Twilight» γυρίστηκε στην Ουάσινγκτον, η κατοικία βρίσκεται στην πραγματικότητα σε απόσταση τεσσάρων ωρών, στο Όρεγκον. Στην περιοχή γυρίστηκαν αρκετές ειδυλλιακές σκηνές των ταινιών που βασίστηκαν στα ρομαντικά μυθιστορήματα φαντασίας, τα οποία έγραψε η Αμερικανίδα συγγραφέας Στέφανι Μέγιερ. Απίστευτο και όμως αληθινό: Νοίκιαζαν σκηνές μέσω Airbnb στο νησί!


Στις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στον ιστότοπο της Airbnb, το εξωτερικό της κατοικίας είναι ακριβώς ίδιο όπως στις ταινίες, ενώ το εσωτερικό είναι διακοσμημένο με αναμνηστικά από την κινηματογραφική σειρά. Υπάρχουν επίσης σε κανονικές διαστάσεις ομοιώματα της Μπέλα (Κρίστεν Στιούαρτ), Έντουαρντ Κάλεν (Ρόμπερτ Πάτινσον) και του Τζέικομπ Μπλακ.

Το σπίτι πουλήθηκε πέρυσι και ο αγοραστής αποφάσισε να το νοικιάσει μέσω της δημοφιλούς ιστοσελίδας ενοικίασης κατοικιών για διακοπές.

Το Swan House, το οποίο έχει πέντε υπνοδωμάτια και μια δυνατότητα φιλοξενίας 10 ατόμων, είναι διαθέσιμο έναντι 500 δολ. για ένα σαββατοκύριακο και 400 δολ. για διαμονή μιας εβδομάδας.

Αυτό το Airbnb στην Κρήτη είναι το πιο διαφορετικό του κόσμου!

Ένα κρεβάτι στο Παλιόκαστρο Ηρακλείου με θέα τον έναστρο ουρανό της Κρήτης και αυλή της θάλασσα φαίνεται πως έχει εντυπωσιάσει τους χρήστες της δημοφιλούς πλατφόρμας AirBnb. To Airbnb παρά τα σκάνδαλα θεωρείται από τις πιο επιτυχημένες πλατφόρμες

Το ευφάνταστο αυτό κατάλυμα αποτελεί έμπνευση της Γκάμπι, η οποία μίλησε στην ΚΡΗΤH TV αναφέροντας πως η ιδέα για το «Ξενοδοχείο της Φύσης» ,όπως το αποκαλεί ,της δημιουργήθηκε όταν η ίδια κοιμήθηκε σε μία σκηνή.

Όπως αναφέρει «Ένιωθα τόσο καλά στη φύση, ένιωθα ότι μου προσφέρει τόση ενέργεια και σκέφτηκα “γιατί αν μη βάλουμε έξω τα κρεβάτια και να θεραπευόμαστε από τη φύση”».

Όπως αναφέρει, το «Ξενοδοχείο της Φύσης» έχει ήδη τρία «δωμάτια χωρίς τοίχους», όμως μπορεί να δημιουργήσει περισσότερα, ανάλογα με τη ζήτηση.

Πάντως, όπως αναφέρει η Γκάμπι, η επιτυχημένη - αν μη τι άλλο - ιδέα της πρόκειται να… επεκταθεί και στην περιοχή της Ροδιάς, με ένα δεύτερο «Ξενοδοχείο».

Ενώ, είναι ενδεικτικό πως, όπως σχολιάζει η ίδια, «Οι άνθρωποι έφυγαν με δάκρυα στα μάτια».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share