Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019

Πως να φτιάξετε τη βαλίτσα σας εύκολα εξοικονομώντας χώρο!

Ένα μόνιμο πρόβλημα!

17 Ιουλίου 2019 12:08
Πως να φτιάξετε τη βαλίτσα σας εύκολα εξοικονομώντας χώρο!

Κάθε φορά που κανονίζουμε ένα ταξίδι, υπάχει ένα μόνιμο πρόβλημα και αυτό είναι φυσικά η βαλίτσα μας. Συνήθως θέλουμε να πάρουμε μαζί μας περισσότερα πράγματα απ’ όσα μπορούμε τελικά.

Είτε μας εμποδίζει το επιτρεπόμενο όριο κιλών στις αεροπορικές εταιρίες, είτε το βάρος που θα έχουμε να κουβαλήσουμε και μας κάνει να το σκεφτόμαστε λίγο περισσότερο , σε αυτό βέβαια μπορεί να βοηθήσει μια ειδική εφαρμογή που σκανάρει τη βαλίτσα σας και σας ενημερώνει αν χωράει στην καμπίνα του αεροπλάνου!

1.Αντί να διπλώσετε τα ρούχα σας, τυλίξτε τα! Κάντε ρολό τα ρούχα που δεν τσαλακώνονται εύκολα, όπως τα τζιν ,τα βαμβακερά μπλουζάκια, τα παντελόνια και τις ζακέτες, έτσι τα ρούχα θα πιάσουν τον μισό χώρο από ότι θα έπιαναν.

Πως να φτιάξετε τη βαλίτσα σας εξοικονομώντας χώρο!

2.Βάλτε από πάνω τα υπόλοιπα ρούχα σας διπλώνοντας τα στα 2. Αν θέλετε κάποιο ρούχο σας να μην τσαλακωθεί ,καλό θα είναι να το γυρίσετε από την ανάποδη μεριά και αν θέλετε να διατηρήσετε σιδερωμένο τον γιακά από τα πουκάμισα σας,βάλτε μέσα μια ζώνη.

3. Γεμίστε τα κενά ,όπου υπάρχουν,με παπούτσια ή με μικρότερα αντικείμενα, όπως κάλτσες και εσώρουχα.

4.Πάρτε μαζί σας μόνο 3 ζευγάρια παπούτσια ,ένα casual για καθημερινό,ένα ζευγάρι μποτάκια ίσως, ένα ζευγάρι sneakers για κάτι πιο άνετο και ένα πιο καλό παπούτσι για τις βραδινές εξόδους. Αυτά θα τα βάλετε τελευταία μέσα στη βαλίτσα ,από πάνω ή στο πλάι...

5. Τέλος, για τα καλλυντικά σας, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε ειδικά μπουκαλάκια ταξιδιού, όπου θα χωρέσουν εύκολα ακόμα κ στην τσάντα σας και δεν θα σας δημιουργήσουν κανένα πρόβλημα στο αεροπλάνο.

Το πρωτότυπο gadget που θα σε σώσει! - Αυτό είναι το τέλειο κόλπο για να μην χρεωθείς υπέρβαρο στην επόμενη πτήση σου!

Μήπως ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία των ανθρώπων που φορτώνουν τη βαλίτσα τους με περιττά αντικείμενα, με αποτέλεσμα κατά την ώρα του check in στο αεροδρόμιο, να κάνουν τα αδύνατα δυνατά,προκειμένου να μην πληρώσουν υπέρβαρο;

Αν ναι τότε η συγκεκριμένη πατέντα θα σε σώσει από αυτές τις δύσκολες καταστάσεις και κυρίως από χρήμα και χρόνο!

Το «Airport Jacket», ή αλλιώς το τζάκετ αεροδρομίου θα σου λύσει τα χέρια, καθώς είναι ειδικά σχεδιασμένο για τους ταξιδιώτες που θέλουν να μεταφέρουν πολλά χωρίς να πληρώσουν… πολλά!

Έτσι λοιπόν, οι σχεδιαστές αυτού του πρωτότυπου gadget, αντί να κουβαλούν τα πράγματά τους, θα τα φοράνε!

Το Airport Jacket διαθέτει 14 βαθιές τσέπες, στις οποίες μπορείτε να μεταφέρετε αντικείμενα βάρους 15 κιλών.

Ο κατασκευαστής του τζάκετ, Promotions Australia, υποστηρίζει ότι έχει σχεδιάσει το απόλυτο εργαλείο που επιτρέπει στον επιβάτη να αποφύγει τις ουρές στα γκισέ του αεροδρομίου και τις υπερβολικές χρεώσεις.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εταιρεία, με το τζάκετ μπορείς να μεταφέρεις ενδεικτικά… ένα iPad, δυο ζευγάρια παπούτσια, ένα ζευγάρι τζιν, πέντε T-shirts, ένα μπουφανάκι και μια φωτογραφική μηχανή.

Πως να φτιάξετε τη βαλίτσα σας εξοικονομώντας χώρο!

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share