Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

3+1 μέρη στον κόσμο που δεν θα πιστεύετε ότι υπάρχουν!

Έχετε πάει σε κάποιον από αυτούς τους προορισμούς;

7 Ιουνίου 2019 13:55
3+1 μέρη στον κόσμο που δεν θα πιστεύετε ότι υπάρχουν!

Σας αρέσουν τα ταξίδια και θέλετε να πάτε σε ένα ξεχωριστό μέρος που δεν το έχουν επισκεφθεί πολλοί ή δεν θα πιστεύατε ότι υπάρχουν;

Σας βρήκαμε τέσσερις απίθανους προορισμούς που δεν θα πιστεύατε ποτέ στην ζωή σας ότι υπάρχουν!

Ο κόσμος μας είναι γεμάτος από όμορφα μέρη, κάποιες φορές τόσο όμορφα που είναι δύσκολο να πιστέψεις ότι υπάρχουν στα αλήθεια: ροζ λίμνες, εντυπωσιακές πεδιάδες με λεβάντες ή με τουλίπες, φαράγγια και βουνά που κόβουν την ανάσα.

Κάποια από αυτά είναι γνωστά και πολυφωτογραφημένα. Κάποια άλλα περιμένουν υπομονετικά κάποιον να τα ανακαλύψει και να διαδώσει την ομορφιά τους σε όλο τον κόσμο.

1) Πεδιάδες με Κανόλα, Νότια Κίνα

Ανθισμένη κανόλα, στα λιβάδια της πόλης Luoping, στην επαρχία Γιουνάν της νοτιοδυτικής Κίνας. Η Κανόλα ανθίζει μόνο μία φορά το χρόνο, και όταν το κάνει το θέαμα είναι εντυπωσιακό!

2) Το σπήλαιο Doong Son, Βιετνάμ

Το σπήλαιο Doong Son είναι το μεγαλύτερο σπήλαιο στον κόσμο, ένα σπήλαιο που κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει που καταλήγει γιατί ποτέ μέχρι σήμερα οι εξερευνητές δεν κατάφεραν να φτάσουν μέχρι το τέρμα του.

3) Πάρκο Hitachi Seaside, Ιαπωνία

4) Black Forest, Γερμανία

Το Black Forest ή Schwarzwald στα Γερμανικά, είναι μια δασώδη οροσειρά στη Βάδη-Βυρτεμβέργη, της νοτιοδυτικής Γερμανίας. Συνορεύει με την κοιλάδα του Ρήνου από τα δυτικά και τα νότια ενώ Η ψηλότερη κορυφή του είναι το Feldberg και βρίσκεται σε υψόμετρο 1.493 μέτρων. Η περιοχή είναι σχεδόν ορθογώνια με μήκος 160 χλμ και πλάτος περίπου 60 χλμ.

Το όνομα Schwarzwald, που στα Γερμανικά σημαίνει «Μαύρο Δάσος» προέρχεται από τους Ρωμαίους. Το ονόμασαν έτσι, επειδή λόγω της πυκνότητας του στο εσωτερικό του, δεν υπάρχει καθόλου φως.

Πηγή: travelstyle.gr

"Αναταράξεις" στο μέλλον των ταξιδιών έρχονται!

Αλλαγές έρχονται στο μέλλον των ταξιδιών και 'αναταράξεις'!

Η τεχνολογία αναπτύσσεται ραγδαία και αλλάζει σχεδόν… τα πάντα, και από αυτή την αλλαγή δεν θα μπορούσαν να μην επηρεαστούν και τα αεροπορικά ταξίδια.

H AirHelp μας παρουσιάζει 7 νέες τεχνολογίες που πρόκειται να «ταράξουν»... διαβάστε περισσότερα στο travelstyle.gr.

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share