Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αυτό το Airbnb στην Κρήτη είναι το πιο διαφορετικό του κόσμου!

Απίστευτο..

8 Μαΐου 2019 13:54
Αυτό το Airbnb στην Κρήτη είναι το πιο διαφορετικό του κόσμου!

Ένα κρεβάτι στο Παλιόκαστρο Ηρακλείου με θέα τον έναστρο ουρανό της Κρήτης και αυλή της θάλασσα φαίνεται πως έχει εντυπωσιάσει τους χρήστες της δημοφιλούς πλατφόρμας AirBnb. To Airbnb παρά τα σκάνδαλα θεωρείται από τις πιο επιτυχημένες πλατφόρμες

Το ευφάνταστο αυτό κατάλυμα αποτελεί έμπνευση της Γκάμπι, η οποία μίλησε στην ΚΡΗΤH TV αναφέροντας πως η ιδέα για το «Ξενοδοχείο της Φύσης» ,όπως το αποκαλεί ,της δημιουργήθηκε όταν η ίδια κοιμήθηκε σε μία σκηνή.

Όπως αναφέρει «Ένιωθα τόσο καλά στη φύση, ένιωθα ότι μου προσφέρει τόση ενέργεια και σκέφτηκα “γιατί αν μη βάλουμε έξω τα κρεβάτια και να θεραπευόμαστε από τη φύση”».

Όπως αναφέρει, το «Ξενοδοχείο της Φύσης» έχει ήδη τρία «δωμάτια χωρίς τοίχους», όμως μπορεί να δημιουργήσει περισσότερα, ανάλογα με τη ζήτηση.

Πάντως, όπως αναφέρει η Γκάμπι, η επιτυχημένη - αν μη τι άλλο - ιδέα της πρόκειται να… επεκταθεί και στην περιοχή της Ροδιάς, με ένα δεύτερο «Ξενοδοχείο».

Ενώ, είναι ενδεικτικό πως, όπως σχολιάζει η ίδια, «Οι άνθρωποι έφυγαν με δάκρυα στα μάτια».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:

Πηγή: neakriti.gr

Airbnb: Τριπλασιάστηκε ο τζίρος σε σχέση με το 2017! - Στα 186 εκατ. ευρώ!

Αναρωτιέστε τι τζίρο έκαναν φέτος τα ακίνητα που τα νοικιάζουν ως Airbnb; Τριπλασιάστηκε ο τζίρος σε σχέση με το 2017 στα 186 εκατ. ευρώ ανέρχεται το ποσό!

Τα τελευταία τρία χρόνια στην Ελλάδα τα ακίνητα που διατίθενται για βραχυχρόνια μίσθωση, μέσα από πλατφόρμες όπως το Airbnb, έχουν παρουσιάσει εκρηκτική αύξηση, δημιουργώντας ευκαιρίες αλλά και σημαντικά προβλήματα στην αγορά των ακινήτων.

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share