Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο βρίσκεται στον Πειραιά!

Δείτε το βίντεο...

23 Απριλίου 2019 10:03
Το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο βρίσκεται στον Πειραιά!

Στον Πειραιά βρίσκεται από το πρωί το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο.

Το «Spectrum of the Seas» της εταιρείας Royal Caribbean, το οποίο βρίσκεται στο πρώτο του ταξίδι, έφτασε στον λιμάνι του Πειραιά το πρωί της Μεγάλης Τρίτης.

Το κρουαζιερόπλοιο, το οποίο μεταφέρει 3.000 επιβάτες, παραδόθηκε στην εταιρεία στις αρχές Απριλίου και ξεκίνησε το παρθενικό του ταξίδι πριν από πέντε ημέρες από τη Βαρκελώνη

Αυτό είναι το κρουαζιερόπλοιο 155 μέτρων που θα κάνει ταξίδια σε όλο τον κόσμο!

Το SeaDream, ένα κρουαζιερόπλοιο που πρόκειται να χρησιμοποιηθεί σε ταξίδια πολυτελείας, θα κατασκευαστεί στο ναυπηγείο της Μανγκάλια (Mangalia) στη Ρουμανία, μετά την υπογραφή σύμβασης μεταξύ του ομίλου Damen Shipyards με το SeaDream Yacht Club, με έδρα τη Νορβηγία.

Το σκάφος, μήκους 155 μέτρων, θα είναι έτοιμο να ταξιδέψει σε προορισμούς σε όλο τον κόσμο, διαθέτοντας και πιστοποιήσεις που θα του επιτρέπουν να προσεγγίσει πολικούς προορισμούς.

Η κατασκευή του σκάφους θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους, με προγραμματισμένη ημερομηνία παράδοσης τον Σεπτέμβριο του 2021.

Το ναυπηγείο θα κατασκευάσει επίσης πλοία μεταφοράς επιβατών και πλοίο για υπεράκτιες εκμεταλλεύσεις, με χωρητικότητα φόρτωσης άνω των 10.000 τόνων.

Προκειμένου να εκπληρωθούν οι πρόσφατες συμβάσεις, περισσότεροι άνθρωποι θα προσληφθούν στο ναυπηγείο.

Συγκλονιστικό βίντεο: Σκηνές Τιτανικού σε κρουαζιερόπλοιο στην Καραϊβική!

Σκηνές Τιτανικού έζησαν οι επιβάτες κρουαζιερόπλοιου στην Καραϊβική όταν πλημμύρισαν 50 καμπίνες σε ένα από τα καταστρώματα.

Η πλημμύρα στο κατάστρωμα 9 του πλοίου Carnival Dream προκλήθηκε κατά πληροφορίες από βλάβη στο σύστημα πυρόσβεσης.

Όλοι όσοι διέμεναν στις καμπίνες που πλημμύρισαν μεταφέρθηκαν στο χώρο του spa και κοιμήθηκαν σε χαλιά για γιόγκα.

Στο βίντεο που κατέγραψε η επιβάτης Μάρλα ΝτεΑν Χάασε φαίνεται το νερό να έχει καλύψει έναν διάδρομο στο εσωτερικό του κρουαζιερόπλοιου που είχε αποπλεύσει από τη Νέα Ορλεάνη.

«Φίλοι μου είναι μία σπάνια στιγμή στη διαδικτυακή σύνδεση, βρισκόμαστε σε κρουαζιέρα και πλημμυρίζουμε, ακούσαμε τα βιολιά και τα ασημικά σκεύη να καταρρέουν πείτε μια προσευχή για όλους» έγραψε η Χάασε στο προφίλ της αναφερόμενοη στη μουσική από τη μπάντα που ακουγόταν μέχρι τελευταία στιγμή κατά τη διάρκεια του ναυαγίου του Τιτανικού.

Η εταιρεία Carnival Cruises ανακοίνωσε ότι οι επιβάτες θα αποζημιωθούν πλήρως, θα έχουν έκπτωση 50% σε μελλοντική κρουαζιέρα και μπορούν να επιστρέψουν στο σπίτι τους πριν από την ολοκλήρωση του ταξιδιού.

«Τα πληρώματά μας στο πλοίο επισκεύασαν τη βλάβη και άρχισαν να καθαρίζουν άμεσα το καθαρό νερό από ένα σύστημα πυρόσβεσης. Εκτιμάμε την κατανόηση των φιλοξενούμενών μας και απολογούμαστε ειλικρινά. Ευχαριστούμε επίσης τα μέλη του πληρώματός μας για την άμεση δράση και τη σκληρή δουλειά τους», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.

Δείτε το βίντεο:

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share