Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ταξίδι στη Σιγκαπούρη με τον Νίκο Κοκλώνη!

Αυτή τη βδομάδα ο Mr Travel ταξιδεύει με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

28 Φεβρουαρίου 2019 18:06
Ταξίδι στη Σιγκαπούρη με τον Νίκο Κοκλώνη!

Ο Mr Travel θα επισκεφθεί μαζί της στο ηλιοβασίλεμα τον πιο διάσημο διαστημικό κήπο «Super Tree Grove και Gardens by the Bay» και θα απολαύσουν το φαντασμαγορικό λέιζερ σόου.

Ο Νίκος θα κάνει έκπληξη στην Ηλιάνα και θα την πάει για πρώτη φορά στη ζωή της σε ζωολογικό κήπο. Στον πιο εντυπωσιακό ζωολογικό κήπο της Ασίας, με πάνω από 2 .500 είδη ζώων και, τέλος, θα κολυμπήσουν στην ψηλότερη πισίνα του κόσμου μήκους 150 μέτρων, στο ξενοδοχείο Marina Bay Sands στους τρίδυμους πύργους.

Η Ηλιάνα για πρώτη φορά μιλάει τόσο ανοιχτά και δηλώνει στον Νίκο ότι στην πορεία της ζωής της αλλάξανε τα όνειρά της και από εκεί που προτεραιότητά της ήταν η οικογένεια, τώρα είναι η καριέρα της. Μας λέει ποια είναι η παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης που ξεχωρίζει για τον τρόπο που ντύνεται, ότι δεν τη φλερτάρουν και ότι είναι πολύ σκληρή στους άνδρες που παίρνουν το θάρρος να της κάνουν καμάκι. Ότι δεν σκέφτεται τον γάμο, είναι μοναχική, ζηλεύει τους συντρόφους στη σχέση, αλλά παρ’ όλα αυτά, της αρέσει να θαυμάζουν το αγόρι της οι άλλες κοπέλες.

ΧΡΗΣΙΜΑ TIPS

Arab Street: Ο αραβικός πανέμορφος δρόμος της πόλης με τα πεντανόστιμα φαγητά, τις έντονες μυρωδιές από λιβάνι και μπαχαρικά και το επιβλητικό τζαμί, νούμερο ένα πόλο έλξης για τους τουρίστες.

Haji Lane: Ο δημοφιλής δρόμος με τα πολύχρωμα γκράφιτι στους τοίχους, τις ιδιόμορφες μπουτίκ, τα μοδάτα εστιατόρια, τα μπαρ που σου φτιάχνουν τη διάθεση!

Raffles hotel - Long bar: Στο Raffles, το πιο διάσημο ξενοδοχείο της πόλης, υπάρχει το Long Bar με το ξακουστό κοκτέιλ Singapore Sling που το σερβίρουν συνοδευτικά με ένα τσουβαλάκι με φιστίκια, που η παράδοση επιβάλλει τα τσόφλια να τα πετάς στο πάτωμα!

Marina bay Sands: Το ξενοδοχείο που οι ντόπιοι ονομάζουν «Δράκο» και διαθέτει 2.561 δωμάτια. Καζίνο, γκαλερί, εμπορικό κέντρο 1.300.000 τετραγωνικών, μουσεία και την υψηλότερη πισίνα στον κόσμο μήκους 150 μέτρων!

Ζωολογικός κήπος: Ο ωραιότερος ζωολογικός κήπος της Ασίας βρίσκεται εδώ στη Σιγκαπούρη, καταπράσινος, πνιγμένος σε μια αυθεντική τροπική βλάστηση και έχει πάνω από 2.500 είδη ζώων.

Supertree - Gardens By The Bay: Μη χάσετε το βραδινό σόου με τα υπέροχα φωτορυθμικά και την κλασική μουσική στο πιο παράξενο πάρκο του κόσμου, με τα 18 υπερμεγέθη φουτουριστικά δένδρα που μοιάζουν με κάθετους κήπους.

FOLLOW CELEBRITY TRAVEL

FB: CelebrityTravelGR

INSTAGRAM: CelebrityTravelGR

TWITTER: TravelCelebrity

#CelebrityTravelGR

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share