Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Σημαντική διάκριση για ελληνική πόλη! Κορυφαίος ευρωπαϊκός προορισμός για το 2019!

Ποια πόλη είναι;

28 Φεβρουαρίου 2019 15:04
Σημαντική διάκριση για ελληνική πόλη! Κορυφαίος ευρωπαϊκός προορισμός για το 2019!

Μια ελληνική πόλη κατάφερε να συμπεριληφθεί ανάμεσα στους 15 πανέμορφους ευρωπαϊκούς προορισμούς για το 2019, σύμφωνα με τη λίστα της πλατφόρμας European Best Destinations.

Το site που προωθεί τον ευρωπαϊκό τουρισμό για περισσότερα από δέκα χρόνια, διενήργησε ηλεκτρονική ψηφοφορία με χιλιάδες ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο να ανταποκρίνονται στο κάλεσμά του και να «ρίχνουν» την ψήφο τους, σχετικά με τον αγαπημένο τους ευρωπαϊκό τουρισμό.

Η ελληνική πόλη κατάφερε να διακριθεί στη 12η θέση και να συμπεριληφθεί ανάμεσα στα κορυφαία, ευρωπαϊκά μέρη για ταξίδι το 2019, πέφτοντας πέντε θέσεις από την 7η θέση που είχε κατακτήσει το 2018. Αυτή δεν είναι άλλη από την Αθήνα, η οποία, όπως και το Μιλάνο, συγκαταλέγεται για περίπου 10 συνεχόμενα χρόνια στη λίστα της Best European Destinations.

Η Αθήνα, λοιπόν, προσφέρει μια σειρά επιλογών που στο σύνολό τους συνθέτουν ένα πάζλ απαράμιλλης ομορφιάς και ενδιαφέροντος. Λίκνο της ευρωπαϊκής φιλοσοφίας και γεμάτη με πλούσια ιστορία, οι ταξιδιώτες (σύμφωνα με την ψηφοφορία) την επιλέγουν για την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική της, τη γραφική και συνάμα κουκλίστικη Πλάκα, τα αμέτρητα μνημεία σπουδαίας ιστορικής σημασίας, την ενδιαφέρουσα γαστρονομία, την έντονη νυχτερινή ζωή καθώς και την γειτνίασή της με τη θάλασσα.

Παράλληλα με την ιστορική πλευρά της, η πόλη διαθέτει μια γοητευτική σύγχρονη εκδοχή που την καθιστά ακαταμάχητη. Παραδοθείτε, λοιπόν, στον παλμό μιας πρωτεύουσας, που σέβεται το παρελθόν της και παράλληλα απολαμβάνει το «τώρα» της.

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share