Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

5 ιδέες για στολισμό χριστουγεννιάτικου δέντρου!

Μοναδικές και σύγχρονες ιδέες για τον στολισμό...

26 Νοεμβρίου 2018 11:13
5 ιδέες για στολισμό χριστουγεννιάτικου δέντρου!

Πολλά είναι τα σπίτια που έχουν μπει ήδη σε Χριστουγεννιάτικο mood!

Είναι η εποχή που αφήνουμε τη φαντασία μας ελεύθερη στολίζοντας πολύ όμορφα και μοναδικά τα χριστουγεννιάτικα δέντρα μας. Κάθε χρόνο όμως τα trends αλλάζουν.

Αν λοιπόν θες να ξεχωρίζεις αλλά πάντα με ένα μοντέρνο τρόπο εδώ θα βρεις 5 μοναδικές ιδέες για στολισμό χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Τιρκουάζ χριστουγεννιάτικο δέντρο με χιονονιφάδες
Αυτά τα Χριστούγεννα σπάστε τον κανόνα και στολίστε ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο δέντρο. Επιλέξτε ένα τιρκουάζ δέντρο το οποίο θα στολίσετε με χιονονιφάδες όλων των μεγεθών σε λευκό και ασημί χρώμα.

Δέντρο με παστέλ χριστουγεννιάτικη διακόσμηση
Μια από τις πιο ρομαντικές ιδέες για στολισμό χριστουγεννιάτικου δέντρου το 2018 είναι σε παστέλ αποχρώσεις. Σε κλασικά πράσινα ή λευκά χριστουγεννιάτικα δέντρα στολίστε ροζ, πράσινες και γαλάζιες παστέλ χριστουγεννιάτικες μπάλες γυάλινες καθώς και λευκά αστέρια ή χιονονιφάδες για να σπάνε το πολύχρωμο μοτίβο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός είναι ο Έλληνας ποδοσφαιριστής που πέθανε στον ύπνο του!

Χριστουγεννιάτικο δέντρο στα χρυσά
Αν αναρωτιέστε πως να στολίσω το χριστουγεννιάτικο δέντρο μου σαν επαγγελματίας και θέλετε το δέντρο σας να ανταγωνίζεται κάποια χριστουγεννιάτικη βιτρίνα επιλέξτε το χρυσό στολισμό. Επιλέξτε ένα χρυσό χριστουγεννιάτικο δέντρο το οποίο θα το στολίσετε εξ’ολοκλήρου με χρυσά χριστουγεννιάτικα στολίδια και χρυσές γιρλάντες. Με αυτή την επιλογή θα δώσετε στα Χριστούγεννα σας περίσσια λάμψη!

Όμπρε χριστουγεννιάτικο δέντρο
Σε αυτό το σημείο σας παρουσιάζουμε μια πολύ πρωτότυπη ιδέα. Δημιουργήστε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο στολισμένο σε όμπρε αποχρώσεις. Είναι πολύ πιο εύκολο από όσο ακούγεται! Τοποθετήστε τα χριστουγεννιάτικα στολίδια σας ανάλογα με το χρώμα από πάνω προς τα κάτω για να δημιουργήσετε το αποτέλεσμα του ουράνιου τόξου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σας ενδιαφέρει: Πώς θα πάρετε το επίδομα ενοικίου; - Αναλυτικά τα κριτήρια!

Χριστουγεννιάτικο δέντρο σε μαύρο, λευκό και χρυσό
Εάν θέλετε να παραμείνετε αριστοκρατική με έναν μοντέρνο τρόπο ενσωματώστε τις αποχρώσεις του μαύρου,του λευκού και του χρυσού στο χριστουγεννιάτικο δέντρο σας. Προτείνουμε μάλιστα να επιλέξετε ένα λευκό δέντρο να στολίσετε για πιο έντονη χριστουγεννιάτικη δημιουργία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτη τραγωδία στην Κωνσταντινούπολη! Συνετρίβη ελικόπτερο σε κατοικημένη περιοχή!

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share