Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Θα πάθετε πλάκα! Τρία υπέροχα μέρη για διακοπές που όμως είναι επικίνδυνα (photos)

Είναι πανέμορφα αλλά και επικίνδυνα!

27 Ιουλίου 2018 12:18
Θα πάθετε πλάκα! Τρία υπέροχα μέρη για διακοπές που όμως είναι επικίνδυνα (photos)

Ποιος δεν θα ήθελε να λιαστεί στις υπέροχες παραλίες της Μαλαισίας;

Ωστόσο,ίσως θα έπρεπε να το ξανασκεφτεί γιατί αυτά είναι μέρη για διακοπές, τα οποία είναι όμως πολύ επικίνδυνα αν δεν προσέξεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η μεγάλη μαγκιά του Epsilon: Το μοναδικό κανάλι στην χώρα που το έκανε!

Borneo, Μαλαισία

Αυτός ο προορισμός στο Αρχιπέλαγος της Μαλαισίας στη Νοτιοανατολική Ασία προσφέρει υπέροχες στιγμές στις παρθένες παραλίες, πλούσιο τροπικό δάσος και εκπληκτική άγρια ​​φύση (θα δεις στο δρόμο σου λεοπαρδάλεις και ουρακοτάγκους!). Ναι, το μέρος είναι πανέμορφο, αλλά το πολιτικό κλίμα το καθιστά επικίνδυνο. Η εκλογική περίοδος στις αρχές Μαΐου οδήγησε σε πολλές απαγωγές τουριστών - τα σημεία στο νησί τα οποία είναι γνωστά για καταδύσεις είναι από τα πιο επικίνδυνα για να απομακρυνθείς και να βρεθείς θύμα απαγωγέων!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άθλια κομματόσκυλα και κανάλια που ζητιανεύουν ψήφους πάνω στα συντρίμμια πριν καν αναγνωριστούν τα θύματα!

Mαδαγασκάρη

Σε σύγκριση με άλλες αφρικανικές χώρες, το ποσοστό εγκληματικότητας στη Μαδαγασκάρη είναι σημαντικά χαμηλότερο. Τούτου λεχθέντος, η πολιτική αναταραχή στην περιοχή έχει οδηγήσει σε υψηλότερα ποσοστά ανεργίας, γεγονός που ανέβασε την εγκληματικότητα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα σε πολυσύχναστες περιοχές, όπως τα αεροδρόμια και τις υπαίθριες αγορές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκάρει η ιστορία του τελευταίου νεκρού στο οικόπεδο της φρίκης: "Κουλουριάστηκε και περίμενε τον θάνατο"!

Κάιρο

Σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση του Ιδρύματος Thomson Reuters, το Κάιρο θεωρείται η πιο επικίνδυνη πόλη στον κόσμο για τις γυναίκες. Παρόλο που οι πολιτικές εντάσεις χαλαρώνουν σε αυτόν τον τομέα, η σεξουαλική βία και οι πολιτιστικές διαφορές την καθιστούν εξαιρετικά προβληματική τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους επισκέπτες.

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share