Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θες να κάνεις ταξίδια και να πληρώνεσαι; - Αυτή είναι η ιδανική καλοκαιρινή δουλειά για σένα!

Πάρε την κάμερα και κάνε γρήγορα αίτηση για να προλάβεις!

5 Μαΐου 2018 18:00
Θες να κάνεις ταξίδια και να πληρώνεσαι; - Αυτή είναι η ιδανική καλοκαιρινή δουλειά για σένα!

H Ισλανδία έχει μετατραπεί σε έναν τοπ τουριστικό προορισμό του κόσμου, χάρις στην εκπληκτική φύση της. Το να ζεις όμως εκεί είναι πολύ ακριβό. Πως θα σου φαινόταν, λοιπόν, να μετακόμιζες για 3 μήνες στην Ισλανδία και να σε πλήρωναν για ταξιδεύεις σε διάφορα μέρη του κόσμου.

Ναι, αυτή η προσφορά εργασίας είναι πραγματική. Η αεροπορική εταιρεία Wow Air, προσφέρει την δουλειά των ονείρων σου. Θα ταξιδέψεις στην Ισλανδία για λιγότερο από 3 μήνες, για να γυρίσεις το νησί και τον κόσμο βγάζοντας video και φωτογργαφίες. Και το καλύτερο, μπορείς να φέρεις και έναν φίλο σου μαζί.

Η θέση που προφέρει η WoW Air είναι από τις 1 Ιουνίου μέχρι τις 15 Αυγούστου, ημερομηνία που αυτός που θα κερδίσει την δουλειά, θα πρέπει να μετακομίσει στην Ισλανδία και από εκεί να ταξιδέψει με την αεροπορική στους προορισμούς του κόσμου για να κάνει ένα ταξιδιωτικό vlog.

Ποιες θα είναι οι ευθύνες σου αυτές τις 10 εβδομάδες; Να ζήσεις στην πρωτεύουσα της Ισλανδίας, στο Reijkavík, και να κάνεις περίπου 8 ταξίδια στους προορισμούς τις WoW air. Κάθε ταξίδι έχει διάρκεια μεταξύ δυο και τεσσάρων ημερών!

Καταά την διάρκεια των ταξιδιών πρέπει να κάνεις vlogs και Instagram stories για την γραστονομία, την νυχτερινή ζωή και τις δραστηριότητες της κάθε πόλης. Το τελικός στόχος θα είναι να δημιουργήσεις έναν ψηφιακό οδηγό για τους ταξιδιώτες.

Ο μισθός; 4 χιλιάδες δολάρια το μήνα + τα έξοδα σου.

Οι προυποθέσεις: Να είσαι το λιγότερο 18χρονών, να έχεις λογαριασμό στο Facebook, να μιλάς άπταιστα αγγλικά και να δημιουργήσεις ένα βίντεο με διάρκεια 2 λεπτών, για την δική σου πόλη.

Μπορείς να κάνεις την αίτηση μέχρι τις 14 Μαΐου.

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share