Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ryanair σοκ! Ποιές πτήσεις σταματάει σε δημοφιλή ελληνικά νησιά; Πως θα πάρετε τα λεφτά σας πίσω;

Σας αφορά!

13 Απριλίου 2018 09:52
Ryanair σοκ! Ποιές πτήσεις σταματάει σε δημοφιλή ελληνικά νησιά; Πως θα πάρετε τα λεφτά σας πίσω;

Έκπληξη έχει προκαλέσει η αιφνιδιαστική ανακοίνωση της Ryanair για τα δρομολόγια εσωτερικού που σταματάει. Προχωράει στην ακύρωση των θερινών δρομολογίων της μεταξύ Χανίων και Αθήνας η εταιρεία χαμηλού κόστους, στην κορύφωση της τουριστικής περιόδου.

Ήδη επιβάτες που είχαν κλείσει εισιτήρια από τις 31 Μαΐου και μετά ενημερώνονται για να λάβουν επιστροφή των χρημάτων τους.

Μάλιστα, αν κανείς προσπαθήσει να μπει στη φόρμα κρατήσεων εισιτηρίων τις εταιρείας για τις πτήσεις προς και από Χανιά, το ημερολόγιο σταματά στον Μάιο.

Η ακύρωση των δρομολογίων έρχεται σε συνέχεια της αποχώρησης της εταιρείας από το αεροδρόμιο «Δασκαλογιάννης» κατά την περασμένη χειμερινή περίοδο, λόγω των υψηλών τελών και χρεώσεων που έχει επιβάλει η Fraport στο συγκεκριμένο αεροδρόμιο.

Η νέα ακύρωση δρομολογίων και μάλιστα μέσα στη θερινή περίοδο θεωρείται πλήγμα για την τουριστική αγορά και την τοπική οικονομία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Ο γελοίος, ο μαλ@κ@ς και ο ηλίθιος! Απίστευτο γλέντι στο Twitter!

Διακόπτονται τα δρομολόγια και προς Ρόδο

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τη Ροδιακή, η εταιρεία διακόπτει και τις πτήσεις από και προς Ρόδο για την περίοδο Ιούνιο- Οκτώβριο.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, στελέχη της εταιρείας επικοινώνησαν με επιβάτες που είχαν κλείσει αεροπορικά εισιτήρια για να ταξιδέψουν απο Ρόδο για Αθήνα και τους ενημέρωσαν οτι οι πτήσεις αυτές δεν θα εκτελεστούν.

Η Ryanair σταματάει τις εσωτερικές πτήσεις στην Ελλάδα! Διατηρεί μόνο πτήσεις για Μύκονο, Σαντορίνη και Θεσσαλονίκη

Οι λόγοι που οδήγησαν την εταιρεία να πάρει μια τέτοια απόφαση, παραμένουν για την ώρα άγνωστοι, ενώ αναμένεται να ανακοινωθούν αύριο περισσότερες λεπτομέρειες με επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας.

Με αυτά τα δεδομένα, δεν φαίνεται να επηρεάζονται οι πτήσεις που είχαν προγραμματιστεί απο το εξωτερικό για την Ρόδο.

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share