Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πες αντίο στην τεχνολογία: 6 μαγευτικοί προορισμοί χωρίς WiFi και σήμα για το τηλέφωνο!

Όταν εσύ θα βρίσκεσαι εκεί oι υπόλοιποι θα κάνουν απλώς like!

26 Μαρτίου 2018 15:39
Πες αντίο στην τεχνολογία: 6 μαγευτικοί προορισμοί χωρίς WiFi και σήμα για το τηλέφωνο!

Αγνόησε το Instagram σου, βγες από το facebook, κλείσε το κινητό σου και ετοιμάσου για αληθινές διακοπές. Από ένα αφρικανικό σαφάρι μέχρι ένα ιδιωτικό παραθαλάσσιο μπανγκαλόου, μπορείτε να ψάξετε ψηλά και χαμηλά, να σκαρφαλώσετε δέντρα, να ανεβείτε ταράτσες, αλλά δεν θα βρείτε πουθενά σήμα. Γεγονός που καθιστά ορισμένους εκπληκτικούς προορισμός ψηφιακή απεξάρτηση.

1. Hacienda AltaGracia (Pérez Zeledón, Costa Rica)

Ξενοδοχείο στη Κόστα Ρίκα, με ένα κορυφαίο σπα, ιππασία στο χώρο του ξενοδοχείου και εκδρομές στην άγρια φύση. Νομίζω πως για κάτι τέτοια αξίζει το κλειστό τηλέφωνο!

2. Death Valley House (Beatty, Nevada)

Αυτό το σπίτι μεγάλων διαστάσεων που βρίσκεται σε μια έκταση 80 στρεμμάτων, είναι η απόλυτη απόδραση για ενοικίαση στην έρημο της Νεβάδα. Για λίγο χρόνο μοναξιάς και περισυλλογής!

3. Morukuru Family (Madikwe Game Reserve, South Africa)

Αν βρίσκεται στην λίστα των επικείμενων ταξιδιών σας ένα σαφάρι, πάρτε το αεροπλάνο για νότια Αφρική αμέσως. Ξεκινήστε τη μέρα σας βλέποντας λεοπαρδάλεις, λιοντάρια, ελέφαντες, ρινόκερους και εκατοντάδες διαφορετικά είδη πτηνών πριν μπείτε σε ένα από τα τρία ιδιωτικά πολυτελή σπίτια, το καθένα με εκτεταμένα καταστρώματα, τζάκια, μπανιέρες, καθώς και ιδιωτικές πισίνες. Δεν χρειάζεσαι το Instagram για να τα δεις, όταν βρίσκεσαι εσύ εκεί.

4. Hotel Remota (Puerto Natales, Chile)

Δεν αποτελεί έκπληξη ότι οι λάτρεις της φύσης προσελκύονται σε αυτό το απομονωμένο καταφύγιο της Νότιας Αμερικής. Με θέα το απίστευτο τοπίο της Παταγονίας με φιορδ, παγετώνες, δάση και καταρράκτες, μόνο όρεξη για σερφάρισμα στο ίντερνετ δεν θα έχετε. Το καταφύγιο αποτελείται από 72 δωμάτια, είναι βιώσιμο, μοντέρνο και κομψό, με ατελείωτη πισίνα, υδρομασάζ, μπαρ και εστιατόριο, με τοπικά θαλασσινά και φρέσκα αγροτικά προϊόντα.

5. Blackbird Caye Resort (Turneffe Atoll, Belize)

Σε μια περιοχή γνωστή για τις καταδύσεις της, σε αυτό το ειδυλλιακό θέρετρο λέγεται ότι γίνονται οι καλύτερες. Εκτός από τις καταδύσεις οι ταξιδιώτες μπορούν να κάνουν καγιάκ, ψάρεμα ή απλά να χαλαρώσουν σε ένα από τα πολλά μπαλκόνια ή αιώρες με θέα την Καραϊβική Θάλασσα.

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share