Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δέος! Αυτό είναι το πιο τρομακτικό μέρος στη Γη και δεν φαντάζεστε το γιατί

26 Φεβρουαρίου 2018 10:31
Δέος! Αυτό είναι το πιο τρομακτικό μέρος στη Γη και δεν φαντάζεστε το γιατί

Το 1953 Βόρεια και Νότιος Κορέα έρχονται σε συμφωνία για παύση του πυρός. Μέσα στη συμφωνία, αποφασίστηκε 260 χιλιόμετρα στη κορεατική χερσόνησο, να χαρακτηριστούν αποστρατικοποιημένη Ζώνη (KDZ).

Σε όλο το μήκος της περιοχής, βλέπεις συρματόπλεγμα, και στρατιώτες και από τις δύο πλευρές, έτοιμους να πατήσουν την σκανδάλη και να βάλουν ολόκληρο το πλανήτη σε κίνδυνο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιώργος Αγγελόπουλος: Το Τατουάζ ήταν μόνο η αρχή! Η αλλαγή στο συμβόλαιο, το Survivor και η πρόταση "φωτιά"!

Άρματα μάχης και πυροβολικά είναι παρατεταγμένα, με την ειρήνη να κρέμεται κυριολεκτικά σε μια κλωστή.

Ο χρόνος και η εγκατάλειψη έχουν κάνει ακόμα πιο τρομακτική τη περιοχή. Σε επίσκεψή του ο πρόεδρος των ΗΠΑ την είχε χαρακτηρίσει ως το πιο τρομακτικό μέρος του κόσμου.

Λόγω της μη παρουσίας ανθρώπινου στοιχείου, το μέρος έχει γίνει καταφύγιο για άγρια και σπάνια ζώα. Σήμερα, μετά από πολλές δεκαετίες, οι δύο πλευρές φαίνονται διατεθειμένες να κάτσουν στο τραπέζι των συνομιλιών ειρηνικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Τι είδαμε χτες; Η "χοντρή" Σπυροπούλου, ο τραυματισμός, το ξεκατίνιασμα της Χατζίδου και η εμφάνιση του Λιανού! (videos)

Πηγή: travelstyle.gr

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share