Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Αυτό είναι το πιο μικρό...μεγάλο σπίτι που έχετε δει: Οι ανέσεις μιας βίλας σε 24 τ.μ. (photos)

7 Σεπτεμβρίου 2017 17:25
Αυτό είναι το πιο μικρό...μεγάλο σπίτι που έχετε δει: Οι ανέσεις μιας βίλας σε 24 τ.μ. (photos)

Η λέξη "υπερπολυτελές" δεν είναι απαραίτητο ότι πηγαίνει σετ με αμέτρητα τετραγωνικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δείτε την πρεμιέρα της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου στην αμερικανική τηλεόραση στο πλάι του Keanu Reeves!

Για την ακρίβεια ένα λιλιπούτειο τροχόσπιτο κατασκευάστηκε για να αποδείξει το ακριβώς αντίθετο. Πως είναι με άλλα λόγια εφικτό να ζήσεις σε ένα σπίτι μόλις 24 τετραγωνικών μέτρων το οποίο ανταγωνίζεται σε ανέσεις και πολυτέλεια μία βίλα εκατοντάδων τετραγωνικών. Όσο ουτοπικό κι αν ακούγεται είναι πέρα για πέρα αληθινό με τη βοήθεια του σωστού αρχιτεκτονικού σχεδιασμού και της κατάλληλης διαρρύθμισης.

Το Alpha Tiny House βέβαια κοστίζει αρκετά περισσότερα χρήματα από άλλα σπίτια αντίστοιχων διαστάσεων αφού η τιμή του αγγίζει τις 95.000 δολάρια, ποσό που αρχίζει να φαντάζει λογικό αν λάβει κανείς υπόψη του τις παροχές που προσφέρει.


Πράγματι, πρόκειται για ένα απολύτως λειτουργικό σπίτι με ξύλινα πατώματα και κουζίνα που θα ζήλευαν ακόμα και τα πιο οργανωμένα διαμερίσματαστην μεγάλη πόλη. Inox ηλεκτρικές συσκευές, πληντύριο ρούχων τελευταίας τεχνολογίας, ακόμη και πληντύριο πιάτων, όσο για την κρεβατοκάμαρα χωράει ένα υπεράνετο στρώμα τεράστιων διαστάσεων και είναι διακοσμημένη με υπέροχα διακοσμητικά και μαξιλάρια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 15 άγνωστοι έρωτες της ελληνικής showbiz! Πασίγνωστοι Έλληνες που υπήρξαν ζευγάρι και ελάχιστοι το γνώριζαν!

Και στο μπάνιο όμως η πολυτέλεια συνεχίζεται αφού η σωστή διαρρύθμιση έχει αφήσει χώρο για μία άνετη μπανιέρα και έναν βαθύ, φαρδύ νιπτήρα που λείπει από αντίστοιχα μικροσκοπικά μπάνια.

Ωστόσο το απόλυτο μυστικό αυτού του ιδιαίτερου σπιτιού δεν είναι άλλο από την κρυφή τραπεζαρία που εμφανίζεται σαν κρυφή προέκταση της κουζινάς και φιλοξενεί ένα τραπέζι έξι ατόμων και έχει μία από τις πιο ειδυλλιακές τζαμαρίες που έχεις δει στη ζωή σου.

πηγή: womantoc.gr

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share