Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020

Siesta & GO: Το πρώτο "μπαρ-ύπνου" είναι γεγονός!

31 Αυγούστου 2017 17:25
Siesta & GO: Το πρώτο

Πόσες φορές δεν έχετε βρεθεί έξω για καφέ ή ποτό, κατά τη διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας, και δεν έχει περάσει κάποια στιγμή η εξής σκέψη από το μυαλό σας: «να μπορούσα τώρα να έπαιρνα έναν υπνάκο για μισή ωρίτσα»;

Ε, τώρα μπορείτε να το κάνετε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτό είναι το προϊόν που βάζει στα φρύδια της Βeyonce και κοστίζει μόλις 2 ευρώ!

Οι Ισπανοί εξέλιξαν την τέχνη της πατροπαράδοτης siesta τους και δημιούργησαν ένα μέρος αφιερωμένο στον ύπνο. Η Μαδρίτη διαθέτει πλέον το πρώτο «nap bar» (μπαρ ύπνου) της χώρας, μια τάση που έχει ήδη βρει έφορο έδαφος σε Ιαπωνία, Αργεντινή και Βέλγιο. Το όνομά του είναι «Siesta & Go» και κάθε τουρίστας ή ντόπιος μπορεί να πάει εκεί για να διαβάσει το βιβλίο του, να ξεκουραστεί ή να πάρει έναν υπνάκο -με αντίτιμο, φυσικά.

Οι επισκέπτες του «Siesta & Go» μπορούν να διαλέξουν από μια μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών: υπάρχουν ιδιωτικά ή κοινά δωμάτια, άλλα χρεώνονται με το λεπτό και άλλα με την ώρα και οι τιμές κυμαίνονται από €8 (μία ώρα σε κοινό δωμάτιο) σε €14 (μία ώρα σε ιδιωτικό δωμάτιο).

Μπορούν επίσης να κλείσουν δωμάτιο από πριν ή απλά να επισκεφθούν το μαγαζί όποτε θέλουν και να δουν αν είναι διαθέσιμο κάποιο από τα 19 κρεβάτια του. Όλα τα δωμάτια καθαρίζονται καθημερινά από επαγγελματίες του είδους και κάθε επισκέπτης λαμβάνει ολοκαίνουργια, καθαρά σεντόνια και μονές κουβέρτες μιας χρήσης. Τέλος, υπάρχει υπηρεσία αφύπνισης, την οποία ο επισκέπτης κανονίζει από πριν με τη ρεσεψιόν για να τον ξυπνήσουν όταν πρέπει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιχειρηματίας πλήρωσε τον υπέρογκο ΕΝΦΙΑ για το «Χαμόγελο του Παιδιού»: Το τεράστιο ευχαριστώ της οργάνωσης!

Τα μπαρ ύπνου της Μαδρίτης βρίσκεται την περιοχή AZCA και, σε περίπτωση που δεν θέλετε να κοιμηθείτε, μπορείτε απλά να το επισκεφθείτε για να πιείτε έναν καφέ και να διαβάσετε τις εφημερίδες και τα περιοδικά που προσφέρει σε αφθονία, να χρησιμοποιήσετε το ελεύθερο WiFi του, ακόμη και να αφήσετε προσωρινά τις αποσκευές σας, αν ταξιδεύετε την ίδια μέρα.

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share