Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Το πανέμορφο καταφύγιο που προσφέρει πολυτελή διαμονή σε ένα φυσικό τοπίο! (Photo)

10 Αυγούστου 2017 18:06
Το πανέμορφο καταφύγιο που προσφέρει πολυτελή διαμονή σε ένα φυσικό τοπίο! (Photo)

Το πανέμορφο Bisate Lodge στη Ρουάντα είναι ένα εκπληκτικό παράδειγμα για το πώς μπορεί κάποιος να “οικοδομήσει” στη φύση χωρίς να καταστρέψει το φυσικό τοπίο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός με τις μαρτυρίες των 50 θυμάτων του γιου του Κώστα Πρέκα: «Τις έβριζε, τις έφτυνε και μετά…» - Φήμες για την εμπλοκή του στην δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου!

Οι βίλες του ξενοδοχείου, που σχεδιάστηκαν από τον αρχιτέκτονα Nick Plewman με έδρα το Γιοχάνεσμπουργκ, περιβάλλονται από καταπράσινα δέντρα και έχουν θέα στο ηφαιστειογενές τοπίο.

Το καταφύγιο αποτελεί μέρος μιας προσπάθειας να τιμηθεί η τοπική κουλτούρα, αποκαθιστώντας ταυτόχρονα το δάσος. Σχεδιασμένο για να αποδώσει φόρο τιμής στον πολιτισμό και στο φυσικό τοπίο της Ρουάντα, το οικολογικό καταφύγιο βρίσκεται κοντά στο Volcanoes National Park Headquarters και αποτελεί μέρος ενός πρωτοποριακού τοπικού έργου αναδάσωσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης! Καμίνι το διήμερο η χώρα και έρχονται καταιγίδες και χαλάζι!

Έξι βίλες κατασκευασμένες από φυσικά υλικά, που επιλέχθηκαν για να αντιπροσωπεύουν το τοπικό στυλ, βρίσκονται στο θέρετρο των 103 στρεμμάτων υποστηρίζοντας και αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο την οικιστική ιστορία της Ρουάντα, αφού ο γενικός σχεδιασμός του καταλύματος είναι εμπνευσμένος από την ιθαγενή παράδοση.








 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share