Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το παγκοσμίου φήμης lounge bar των Κυκλάδων που σου χαρίζει απίστευτη χαλάρωση και θέα! (Photos)

9 Αυγούστου 2017 22:17
Το παγκοσμίου φήμης lounge bar των Κυκλάδων που σου χαρίζει απίστευτη χαλάρωση και θέα! (Photos)

Αν στο πρόγραμμα των φετινών καλοκαιρινών σας διακοπών φιγουράρουν οι λέξεις «ρομαντισμός» και «ζευγάρι», τότε ο παρακάτω προορισμός είναι ένας από τους πιο μαγευτικούς που θα μπορούσατε να επιλέξετε για εσάς και το ταίρι σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στον Βόλο: Φρικτό θάνατο βρήκε ένας εργάτης

Γιατί σε αυτό το νησί με την ιδιαίτερη προσωπικότητα, θα βρείτε περισσότερες από 35 παραλίες με κρυστάλλινα νερά και χρυσαφένια άμμο για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τις βουτιές σας, στοές, καφέ, πλατείες και πολλά ασπρισμένα σκαλιά για να φωτογραφηθείτε, καλόγουστα μαγαζάκια και εστιατόρια που εξυπηρετούν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών τουριστών, αλλά κυρίως ένα σημείο, όπου μπορείτε να κολυμπήσετε αγγίζοντας σχεδόν τον βαθυκόκκινο ήλιο καθώς χάνεται στη θάλασσα.

Αυτό το μεγαλειώδες έργο της φύσης, που εξελίσσεται μπροστά στα μάτια κάθε επισκέπτη σαν μια έκρηξη χρωμάτων που όμοια της δεν υπάρχει, είναι και ο λόγος για να πεις «ναι» στην Ιο και να ζήσεις μια μοναδική εμπειρία στο Pathos!



Πρόκειται για το δημοφιλέστερο ίσως μαγαζί με καταπληκτική αρχιτεκτονική, οι χώροι του οποίου κατακλύζουν το timeline των μέσων κοινωνικής δικτύωσης κάθε τέτοια εποχή. Οι καλλιτεχνικές του πινελιές, η κομψή διακόσμηση και η δυναμική ατμόσφαιρα του Pathos Lounge Barπροσκαλούν τον επισκέπτη να αγκαλιάσει τη θάλασσα, τον ήλιο και τον άνεμο.

Το Pathos Lounge Bar έχει έκταση πάνω από 40 στρέμματα και βρίσκεται στην Κουμπάρα και η τοποθεσία του με θέα στο Αιγαίο που κόβει την ανάσα, το καθιστά ιδανικό προορισμό για τους ρομαντικούς και όχι μόνο, αφού κανείς μπορεί να απολαύσει από εκεί τη φυσική ομορφιά και τα τοπία του νησιού, πίνοντας το αγαπημένο του κοκτέιλ δίπλαστην τεράστια πισίνα, που είναι φτιαγμένη από μικρά κομμάτια μαρμάρου που τοποθετήθηκαν με καλλιτεχνικό τρόπο και μοιάζει να μπαίνει στη θάλασσα.


Τα 22 ξεχωριστά τμήματα και οι 5 πέτρινες σπηλιές εντυπωσιάζουν με το στιλ και τη μοναδικότητά τους. Ολα τα σημεία του Pathos Lounge Bar έχουν χτιστεί με φυσική πέτρα, εξορυγμένη από το νησί και άλλα υλικά, ώστε το μαγαζί να συνδέεται με το φυσικό τοπίο σαν μια συνέχεια του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή η σπιταρόνα ανήκει σε Έλληνα παρουσιαστή! - Δεν θα το πιστεύετε! (Photo)

Στο ειδυλλιακό του περιβάλλον με την εξαιρετική εξυπηρέτηση και τις ιδιαίτερες μουσικές επιλογές, φιλοξενούνται ακόμη ιδιωτικές εκδηλώσεις, πάρτι, events ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που το επιλέγουν για να γιορτάσουν τη σπουδαιότερη ημέρα της ζωής τους μαζί με συγγενείς και φίλους, δηλαδή το γάμο τους.

Το πολυτελές Pathos Lounge Bar προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία κρασιών, κοκτέιλ και ποτών, αλλά και εξαίρετες, ελαφριές γαστρονομικές δημιουργίες, υπό την επιμέλεια του Γκίκα Ξενάκη (εστιατόριο Aleria στην Αθήνα).

πηγή: bovary.gr

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share