Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αυτό το υπέροχο μπαρ βραβεύτηκε ως το πιο ντιζαϊνάτο στην Ευρώπη και βρίσκεται στην Ελλάδα! (Photos)

3 Ιουλίου 2017 19:01
Αυτό το υπέροχο μπαρ βραβεύτηκε ως το πιο ντιζαϊνάτο στην Ευρώπη και βρίσκεται στην Ελλάδα! (Photos)

Ως ένα από τα καλύτερα μπαρ στην Ευρώπη βραβεύτηκε το μαγαζί Baiser στην Ξάνθη, εκπλήσσοντας τους πάντες με την ιδιαίτερη αισθητική του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - αποκλειστικό: Πλάνα από την άφιξη των φιναλίστ στο "Ελευθέριος Βενιζέλος"! Φυγαδεύτηκαν οι παίκτες, αποθέωση για... Μισθοφόρο! (videos)

Παίρνοντας το βραβείο "Restaurant and Bar Design Award", το Baiser είναι σίγουρα ένα από τα πιο ωραία μπαρ της Βόρειας Ελλάδας.

Προσκαλώντας όλους όσους γνωρίζουν από... γαλλικά φιλιά (μιας και αυτό σημαίνει στα Γαλλικά) να απολαύσουν ένα κοκτέιλ στο εσωτερικό του, το Baiser άνοιξε το 2007, αλλά ανακαινίστηκε το 2016 από το στούντιο του Minas Kosmidis [Architecture in Concept].

Με την έμφαση να δίνεται στην μπάρα με τα ποτά, ο χώρος άλλαξε θυμίζοντας περισσότερο μπαρ, παρά καφετέρια ή εστιατόριο.

Τα μεγάλα, ψηλά τραπέζια από μάρμαρο, τα βελούδινα ροζ καθίσματα, το παιχνίδι με τους καθρέφτες στον χώρο, τα κομψά και βολικά σκαμπό, καθώς και οι πολυθρόνες που κάνουν μία ευχάριστη αντίθεση με τις ταπετσαρίες... σε κάνουν να νομίζεις πως βρίσκεσαι σε κάποιο μπαρ της δεκαετίας του '40 στην Αμερική.

Σχετικά με τον χώρο και την γενική ατμόσφαιρα του Baiser, τα ρετρό στοιχεία σε συνδυασμό με τις μικρές ζεστές γωνιές, προσδίδουν μία οικειότητα, κάνοντας το ιδανικό για τις κρύες νύχτες του χειμώνα ή για ένα ρομαντικό ραντεβού.

Τέλος, το πιο εντυπωσιακό απ΄όλα είναι η κατακόρυφη κατασκευή του μπαρ από γυαλί και ξύλο, το οποίο δίνει την ψευδαίσθηση πως είναι συνέχεια του τοίχου που βρίσκεται πίσω του.

πηγη: iefimerida

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share