Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2020

"Είμαι ζώο! Σοκαρίστηκες;" από το Μικρό Εθνικό!

Το Athensmagazine.gr προτείνει!

8 Μαΐου 2019 11:10

Μια παράσταση που εξερευνά εμάς, εσάς, τα ζωώδικα, τα θεϊκά, τα ανθρώπινα στοιχεία της ύπαρξης μας. Στο βάθος, στο τέλος, η επικοινωνία και η επαφή μοιάζουν πιο ζωτικές ανάγκες κι από την ίδια την επιβίωση.

Ένα θέατρο που ασχολείται με το πώς ζουν σήμερα οι έφηβοι και πώς διαμορφώνονται οι συμπεριφορές και οι σχέσεις τους. Οι παραστάσεις στο φετινό Φεστιβάλ είναι ένα ταξίδι επινόησης. Η ομάδα άλλοτε διερευνά το εντύπωμα που αφήνει ένα υπάρχον θεατρικό έργο και το οποίο γεννά το υλικό για το νέο κείμενο, και άλλοτε ξεκινά από μια ιδέα, την οποία διερευνά και εξελίσσει συλλογικά. Το θέατρο της επινόησης τοποθετεί του εφήβους στο κέντρο της δημιουργικής διαδικασίας, και αναδεικνύει τη δύναμη που έχει ο καθένας μας μέσα του να επινοεί εξαρχής τον εαυτό του.

Παραστάσεις: Σάββατο 11 Μαΐου στις 20.00 & Κυριακή 12 Μαΐου στις 21.00

Μια παράσταση από την ομάδα των εργαστηρίων του Μικρού Εθνικού «Σωματικό θέατρο».

Συντελεστές:

Διδασκαλία: Μάτα Μάρρα, Ζωντανή μουσική: Αλέξης Κωστόπουλος
Ομάδα σωματικού θέατρου: Αργυρού Κατερίνα, Αυγερίδου Φανή-Ουρανία, Κουτσοδήμου Αναστασία, Κωνσταντοπούλου Χρυσάνθη, Μάρκου Κωνσταντίνα, Μπουρμπούλη Νίκη, Παναγιωτοπούλου Στεφανία, Παπαπαναγιώτου Ξένια, Σαγρή Ναϊάδα, Σακκά Κωνσταντίνα, Σολωμού Ιφιγένεια, Σταματάκη Μαρία, Φαλιδούρη Ελευθερία, Φραγκή Ειρήνη, Χαϊκάλη Αθηνά

Υπεύθυνη εργαστηρίου – Σκηνοθεσία: Μάτα Μάρρα

Ζωντανή μουσική: Αλέξης Κωτσόπουλος

Ο μικρός πρίγκιπας και το ρόδο του: Ένα μιούζικαλ δωματίου

Ο μικρός πρίγκιπας και το ρόδο του: Ένα μιούζικαλ δωματίου

Ο Μικρός Πρίγκιπας και το Ρόδο του

Ένα μιούζικαλ δωματίου

 

Θέατρο

Ροή ειδήσεων

Share