Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αλίκη τα ακούς; "Ζευγάρι" με πασίγνωστη ηθοποιό ο Κώστας Βουτσάς!

Τι ετοιμάζει;

8 Φεβρουαρίου 2019 13:12
Αλίκη τα ακούς;

Ζευγάρι στη σκηνή Κώστας Βουτσάς και Ζωζώ Σαπουντζάκη! Οι δύο αγαπημένοι ηθοποιοί είναι τα... βαριά πυροβολικά στο sequel της μεγάλης θεατρικής επιτυχίας της Μιμής Ντενίση «Σμύρνη μου αγαπημένη», το οποίο θα ανεβεί στο Θέατρον του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος και όχι στο Παλλάς, όπως ακούγεται το τελευταίο διάστημα.

Ο δημοφιλής κωμικός θα υποδυθεί τον θείο της κεντρικής ηρωίδας, ενώ η «βασίλισσα της νύχτας» θα δώσει σάρκα και οστά στη Θεσσαλονικιά σύζυγό του!

«Στην πρώτη παράσταση ο Κώστας Βουτσάς υποδυόταν τον πατέρα της Ντενίση, ο οποίος πέθανε και τώρα επανέρχεται στον ρόλο του θείου της, έχοντας στο πλευρό του τη μεγάλη μας Ζωζώ Σαπουντζάκη, με την οποία έχουν συνεργαστεί πολύ στη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου. Η είδηση όμως είναι ο ρόλος της Ζωζώς, η οποία δεν θα υποδυθεί τη μοιραία γυναίκα με τις σκιστές τουαλέτες και τα μπόα, που χορεύει και τραγουδά. Θα κρατήσει έναν ρόλο-πρόκληση για εκείνη, που θα συζητηθεί...» αποκαλύπτει στην «Espresso»καλά πληροφορημένη πηγή και προσθέτει ότι όλα τα ονόματα των ηθοποιών που θα αναλάβουν τους ρόλους του νέου έργου θα ανακοινωθούν επίσημα σε λίγο καιρό.

«Ακούγονται τα ονόματα του Γιάννη Τσιμιτσέλη -που, αν κλείσει, θα βρεθεί στο ίδιο σανίδι με την αγαπημένη του Κατερίνα Γερονικολού, η οποία έπαιζε και στο προηγούμενο έργο-, του Δημήτρη Σταρόβα και άλλων. Ομως, δεν Η Μιμή Ντενίσηείναι κανένα όνομα σίγουρο, αν δεν πέσουν οι υπογραφές. Πάντως, ο Δημήτρης Μακαλιάς και άλλοι που υποδύθηκαν διασωθέντες ήρωες του προηγούμενου έργου θα συμμετάσχουν και στο καινούργιο έργο».

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», το νέο θεατρικό της Μιμής Ντενίση, που θα διαδραματίζεται στη Θεσσαλονίκη και θα αναφέρεται στην περίοδο από το 1922 έως το 1940, που κηρύχτηκε ο Β'Παγκόσμιος Πόλεμος, θα ανεβεί τον Οκτώβριο του 2019 και δεν θα τιτλοφορείται «Σμύρνη μου αγαπημένη Νο 2».

«Θα υπάρχει ένας τίτλος που θα έχει μέσα τη λέξη πατρίδα. “Καινούργια πατρίδα”, “Γλυκιά πατρίδα”, κάπως έτσι θα λέγεται, άλλα κι αυτό θα αποφασιστεί σύντομα» μας λέει η ίδια πηγή.

 

Θέατρο

Ροή ειδήσεων

Share