Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

"Πόρνη και γεννιέσαι και γίνεσαι!" Τι λέει η Κωνσταντίνα Μιχαήλ για το ρόλο της "Μαίρης" στα "Κόκκινα Φανάρια";;;

28 Ιανουαρίου 2013

Υποδύεται τη «Μαίρη», την πόρνη των Κόκκινων Φαναριών στην ομώνυμη παράσταση του Εθνικού Θεάτρου, που τα έχασε όλα γιατί τόλμησε ναπιστέψει στην αγάπη. Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ σε μια εξαιρετική ερμηνεία μιλά για το ρόλο της αλλά και τις γυναίκες πόρνες!

«Πόρνη και γεννιέσαι και γίνεσαι. Υπάρχουν και τα δύο. Η Γκαμπριέλα που έγραψε το βιβλίο δήλωσε "γεννήθηκα πόρνη". H Μυρσίνη των Κόκκινων Φαναριών υποστηρίζει ότι τίποτα δεν αξίζει περισσότερο από το τομάρι μας και υπάρχουν και εκείνες οι γυναίκες που γίνονται πόρνες και μάλιστα με πολύ βίαιο τρόπο. Γυναίκες πονεμένες, οι οποίες δεν έχουν διέξοδο» δηλώνει χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα Μιχαήλ και προσθέτει: «Από κει και πέρα υπάρχει η πόρνη στο κορμί, η πόρνη στην ψυχή και η πόρνη στο μυαλό».

Μάλιστα, η ηθοποιός βρίσκει χειρότερο είδος αυτό της πόρνης στην ψυχή συμπληρώνοντας: «Οι πόρνες στην ψυχή είναι άγρια θηρία που σου λένε "μάγκα μου με έμενα έχεις να κάνεις και με το τέτοιο μου που πλήρωσε πολλά. Είμαι και άνδρας και γυναίκα μαζί». Τέλος, όσον αφορά στη δική της προσωπική ζωή είπε: «Μπορεί να παντρευτώ μεγάλη και αν και αγαπώ πάρα πολύ τα παιδιά, ποτέ δεν με απασχόλησε το να γίνω μάνα».

www.protothema.gr

Για περισσότερα θεατρικά νέα κάντε κλικ εδώ

 

Θέατρο

Ροή ειδήσεων

Share