Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

ΚΘΒΕ: «Έκαναν φτερά» 80.000 ευρώ από τα ταμεία του!

20 Αυγούστου 2012
ΚΘΒΕ: «Έκαναν φτερά» 80.000 ευρώ από τα ταμεία του!

Μια περίεργη κλοπή, που αφορά το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, για την οποία υπάρχουν πολλά ερωτηματικά, απασχολεί τις Αρχές της Θεσσαλονίκης.

Τα ξημερώματα της Τρίτης ένας ταμίας του θεάτρου και ένας ηθοποιός κατήγγειλαν στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου πως άγνωστος τους άρπαξε μια τσάντα με χρήματα μέσα από το αυτοκίνητο με το οποίο κινούνταν.

Πρόκειται για ένα ποσό 80.000 ευρώ και τα χρήματα προέρχονταν από εισπράξεις του ΚΘΒΕ, που αυτό τον καιρό περιοδεύει με τους «Ιππής» του Αριστοφάνη και «Το μεγάλο μας τσίρκο» του Ι. Καμπανέλλη, ενώ στη Θεσσαλονίκη παρουσιάζει την επιθεώρηση «Έλα απόψε στου Μελά».

«Πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό περιστατικό, που διερευνάται από τη Δικαιοσύνη. Εμείς από την πλευρά μας κάναμε όλες τις πειθαρχικές και διοικητικές ενέργειες που προβλέπονται και ελπίζουμε σύντομα να διαλευκανθεί», είπε στο «Εθνος» ο καλλιτεχνικός διευθυντής του ΚΘΒΕ, Σωτήρης Χατζάκης, επιβεβαιώνοντας την κλοπή, ενώ όταν ρωτήθηκε πώς βρέθηκαν τα χρήματα στην κατοχή των δύο αντρών τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, απάντησε: «Έχουμε κι εμείς τις ίδιες και αρκετές ακόμη απορίες».

Η υπόθεση διερευνάται...

Πηγή:newsbomb.gr

 

Θέατρο

Ροή ειδήσεων

Share