Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Μαρινέλλα: Big Mamma στο μιούζικαλ "Σικάγο"!

2 Αυγούστου 2012
Μαρινέλλα: Big Mamma στο μιούζικαλ

Εδώ και καιρό ακουγόταν ότι θα επιστρέψει στο σανίδι μετά τη μεγάλη επιτυχία που είχε ως πρωταγωνίστρια στο μιούζικαλ με θέμα τη ζωή της...

Η μεγάλη κυρία του τραγουδιού είπε τελικά το «ναι» στον Σταμάτη Φασουλή και –σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso – αναλαμβάνει έναν θεατρικό ρόλο-έκπληξη στο μιούζικαλ«Σικάγο», το οποίο ανεβαίνει τον χειμώνα στο «Παλλάς».

Η δημοφιλής τραγουδίστρια είναι για τον σκηνοθέτη της παράστασης η καλύτερη επιλογή για τον ρόλο της «Big Mamma», τον οποίο στο σινεμά έχει ερμηνεύσει η μοναδική Queen Latifah.

Να θυμίσουμε ότι πριν από δύο χρόνια περίπου η μεγάλη κυρία του τραγουδιού αποθεώθηκε στη σκηνή του «Παλλάς» πρωταγωνιστώντας στη μουσικοθεατρική παράσταση «Μαρινέλλα - Το Μιούζικαλ», η οποία έκοψε περισσότερα από 100.000 εισιτήρια.

Τους δύο γυναικείους πρωταγωνιστικούς ρόλους του μιούζικαλ έχουν αναλάβει η Σμαράγδα Καρύδηκαι η Τάνια Τρύπη. Στον ρόλο του δικηγόρου θα δούμε τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, ενώ τον σύζυγο της κατηγορούμενης γα φόνο Roxie θα υποδυθεί ο Αντώνης Λουδάρος.

Το «Σικάγο» έχει προγραμματιστεί να ανεβεί τον Νοέμβριο, αμέσως μόλις τελειώσουν οι παραστάσεις της παράστασης «Απατεώνες και τζέντλεμαν», η οποία θα ανεβεί και πάλι στη σκηνή του «Παλλάς» το φθινόπωρο για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

Πηγή:vipnews.gr

 

Θέατρο

Ροή ειδήσεων

Share