Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ο Κωνσταντίνος Ρήγος σκηνοθετεί τη Νίνα Λοτσάρη

22 Δεκεμβρίου 2011
Ο Κωνσταντίνος Ρήγος σκηνοθετεί τη Νίνα Λοτσάρη

Ένα ταξίδι στο χρόνο, στον κόσμο, στα όνειρα, στο γέλιο, υπόσχεται από το Σάββατο 24 Δεκέμβρη, η Νίνα Λοτσάρη στο ανανεωμένο music hall Casablanca.

Με πολύ «Bla Bla και Cha Cha Cha», όπως είναι και ο τίτλος της παράστασης, ο Κρατερός Κατσούλης, ο Παντελής Καναράκης και ο Patrick Guibert παρουσιάζουν μία μουσικοχορευτική παράσταση γεμάτη θέαμα από άλλη εποχή. Το σόου θα παραπέμπει σε ότι πιο διασκεδαστικό έχει να προσφέρει στην νυχτερινή Αθήνα ο σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Ρήγος. Από χορευτές και ακροβάτες μέχρι Τούρκους πρωταγωνιστές και εξωτικά ζώα, η φαντασία είναι αχαλίνωτη σε ότι θα μπορούσε να παρουσιάσει μία παράσταση στα όρια του τσίρκου.

Σκηνοθεσία : Κωνσταντίνος Ρήγος, κείμενα : Παντελής Καναράκης, ενορχηστρώσεις-μαέστρος : Κωνσταντίνος Παγιάτης, χορευτικά: Sugarplums.

Πληροφορίες: Ημέρες λειτουργίας: Παρασκευή και Σάββατο, ώρα έναρξης: 10:30 μ.μ. Casablanca Music Hall, Ζωοδόχου πηγής 3, Αθήνα, Τηλ. επικ: 210 9248777, 210 3811 175, Ποτό στο bar: 15 ευρώ (ειδικές τιμές για ανέργους και φοιτητές), Φιάλη Ουίσκι: Απλή 140 ευρώ, Special 160ευρώ, Φιάλη Κρασί: από 70ευρώ, Menu: 55 ευρώ το άτομο.

πηγή:clickatlife.gr

 

Θέατρο

Ροή ειδήσεων

Share