Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Μεγάλη ανατροπή στο The Voice: Αυτός ο κριτής αποχωρεί και αυτός ο τραγουδιστής παίρνει την θέση του

Έρχονται μεγάλες αλλαγές στην κριτική επιτροπή του The Voice.

25 Ιουλίου 2021 18:51
Μεγάλη ανατροπή στο The Voice: Αυτός ο κριτής αποχωρεί και αυτός ο τραγουδιστής παίρνει την θέση του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι τηλεοπτικοί σταθμοί ετοιμάζονται πυρετωδώς για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και, όπως έχει γίνει γνωστό, το The Voice θα είναι ένα από τα αγαπημένα μας προγράμματα που θα συνεχίσουν για ακόμα μία χρονιά.

Όμως, φέτος, ο μουσικός διαγωνισμός θα έχει μερικές αλλαγές στα μέλη της κριτικής επιτροπής.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα στην εκπομπή “Καλοκαίρι #not”, από τον νέο κύκλο του The Voice θα απουσιάζει η Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Όπως φαίνεται, σαν τέταρτο coach, ο Acun Ilicali θέλει διακαώς τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει οριστική συμφωνία.

Ο Σάκης Ρουβάς και η Έλενα Παπαρίζου θα μείνουν κανονικά στη θέση τους.

Συνεχίζει να υπάρχει, ωστόσο, ένα μικρό ερωτηματικό για τη συμμετοχή του Πάνου Μουζουράκη στον νέο κύκλο του σόου μουσικής.

Τέλος από τον ΣΚΑΪ η Δούκισσα Νομικού: Το τέλος από το «Super Makeover», η «σπόντα» και η σωτηρία του «The Voice»

Παρελθόν από τον ΣΚΑΪ είναι πια η Δούκισσα Νομικού, η οποία μπορεί να είχε υπογράψει για τρία χρόνια, αλλά φαίνεται πως οι σχέσεις των δύο πλευρών είχαν διαρραγεί αρκετά, επιβεβαιώνοντας τις σχετικές φήμες.

Η παρουσιάστρια που επέστρεψε μετά από 3.5 χρόνια απουσίας και πάλι στην τηλεόραση, «πάει για άλλα», όπως χαρακτηριστικά είπε, ψάχνοντας πλέον τη νέα της τηλεοπτική στέγη, αφήνοντας «σπόντες» στο κανάλι του Φαλήρου.

«Ευχαριστώ

Σας ευχαριστώ για την αγάπη που μου δείχνετε κάθε φορά που ξεκινάω κάτι καινούργιο. Σας ευχαριστώ και για την αγάπη που μου δείχνετε κάθε φορά που σταματάω κάτι.

Ήθελα να σας πω πως η συνεργασία μου με τον ΣΚΑΙ ολοκληρώθηκε, ήταν μια (σύντομη) νέα αρχή/επιστροφή στην τηλεόραση, μετά από 3.5 χρόνια. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους που με πίστεψαν και όλους τους συνεργάτες μου μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Ήρθε η στιγμή να πω «Πάμε γι’ άλλα», έγραψε χαρακτηριστικά η Δούκισσα Νομικού κάτω από την φωτογραφία της.

Το... άκομψο τέλος από το «Super Makeover»

Πολλές είναι οι ανατροπές για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Μπορεί άλλα προγράμματα να συνεχίζουν στον ΣΚΑΙ όμως η Δούκισσα Νομικού... σταμάτησε, αφού δεν ήθελε να συνεχίσει να παρουσιάζει το Super Makeover.

Σύμφωνα με όσα είπε η δημοσιογράφος, Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day, η παρουσιάστρια αρνήθηκε την παρουσίασή του για δεύτερη χρονιά, παρόλο που τα δικαιώματα του project είναι αγορασμένα από το κανάλι είναι για τρία χρόνια.

Η εντυπωσιακή παρουσία στο «The Voice»

Μπορεί η Δούκισσα Νομικού τα τελευταία χρόνια να απείχε από την τηλεόραση, καθώς είχε αφοσιωθεί στην οικογένεια της, ωστόσο εντυπωσίασε, όταν το έκανε μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ και το «The Voice».

Η Δούκισσα Νομικού εμφανίστηκε στη σκηνή με εντυπωσιακό και αστραφτερό μάξι φόρεμα και είπε: «Καλησπέρα σας. Καλωσήρθατε στα live cross battles του “The Voice of Greece”. Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαστε εδώ ζωντανά μετά από πολύ καιρό. Εγώ για αλλού πήγαινα και αλλού βρέθηκα, αλλά τι να κάνουμε που ο Γιώργος Λιανός αποφάσισε να πάει στις εξωτικές παραλίες στον Άγιο Δομίνικο. Θέλω να του στείλω τα φιλιά μου, μας έχει λείψει πάρα πολύ, αλλά θα μας κάνει ένα tweet, θα μας βλέπει, δεν μπορεί. Μαζί θα αναδείξουμε την καλύτερη φωνή στην Ελλάδα… Έχω πολύ μεγάλη αγωνία, γιατί έχω να το κάνω αυτό τρία χρόνια, μπορεί και τέσσερα… » .

Μάλιστα ο Σάκης Ρουβάς της χάρισε και μια σφιχτή αγκαλιά με την ίδια να λέει, «Σάκη δε ξέρεις πόσο την ήθελα αυτή την αγκαλιά, τα πόδια μου ακόμα τρέμουν, η καρδιά μου χτυπάει δυνατά…».

 

The Voice

Ροή ειδήσεων

Share