Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

The Voice: Χαμός στον αποψινό τελικό - Το τεράστιο λάθος της παραγωγής

Απολογήθηκε η Δούκισσα Νομικού

12 Φεβρουαρίου 2021 23:02
The Voice: Χαμός στον αποψινό τελικό - Το τεράστιο λάθος της παραγωγής
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

The Voice: Απόψε παρακολουθούμε τον μεγάλο τελικό του μουσικού διαγωνισμού με την παραγωγή ωστόσο να κάνει ένα τεράστιο λάθος και να φέρνει τα πάνω κάτω.

Η Δούκισσα Νομικού καλωσόρισε στο πλατό τους διαγωνιζόμενους του μουσικού διαγωνισμού αλλά εν τέλη αντί για οκτώ εμφανίστηκα εννιά! Η ίδια έσπευσε να εξηγήσει στους τηλεθεατές τι συνέβη και έτσι είπε χαρακτηριστικά:

«Είχε γίνει κάποιο μπέρδεμα στα social media και συγκεκριμένα στην κάρτα του Μαρσελίνο και γι΄αυτό αποφασίσαμε να δώσουμε την ευκαιρία να είναι εδώ μαζί μας . Στο Voice δεν χωρούν αδικίες, αντιπαλότητες και αντιζηλίες». Ενώ, με μια ανακοίνωση της στο Instagram, παίκτρια του The Voice ανακοίνωσε πως δεν θα μπορέσει να συμμετέχει στα live λόγω κορωνοϊού.

Δούκισσα Νομικού

The Voice: "Εισέβαλε" ξαφνικά στο πλατό ο Γιώργος Λιανός - "Την ψώνισα" (video)

The Voice: Με το πρώτο live του "The Voice" να έχει ήδη ξεκινήσει αρκετά πράγματα έχουν συμβεί όπου και μία παρέμβαση εξέπληξε την Δούκισσα Νομικού και τους coaches. Επίσης δείτε τον λόγο που ο Γιώργος Λιανός γύρισε στην παρουσίαση του Survivor.

Συγκεκριμένα μία μεγάλη έκπληξη περίμενε την Δούκισσα Νομικού και τους coaches του "The Voice" όταν έκανε την live εμφάνιση του από τον Άγιο Δομίνικο ο Γιώργος Λιανός.

Εισέβαλε στο The Voice ο Γιώργος Λιανός.

The Voice: Η παρέμβαση του Γιώργου Λιανού

Ειδικότερα με το γνωστό του χιούμορ εμφανίστηκε μέσω Skype ο Γιώργος Λιανός στο πρώτο live του Voice για να ευχηθεί καλή επιτυχία στους διαγωνιζόμενους και τους κριτές στα Cross Battles που ξεκίνησαν.

Ο Γιώργος, ο οποίος ανέλαβε την παρουσίασε του Survivor και βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, έδωσε τη θέση του στη Δούκισσα Νομικού στο μουσικό τηλεπαιχνίδι, όμως οι κριτές τον ψάχνουν εναγωνίως.

Όπως είπαν τόσο ο Σάκης Ρουβάς, όσο και η Έλενα Παπαρίζου, του στέλνουν μηνύματα και τον παίρνουν τηλέφωνο για να μάθουν νέα για το Survivor όμως εκείνος δεν το σηκώνει. «Την ψώνισα», είπε χαριτολογώντας ο Γιώργος Λιανός και συνέχισε: «Μου λείπετε πάρα πολύ», ενώ ευχήθηκε στους διαγωνιζόμενους για τη συνέχεια.

Η Δούκισσα του ζήτησε συμβουλές για την παρουσίαση κι εκείνος της είπε να πάει στον Άγιο Δομίνικο μετά το τέλος του Voice. «Με φέρανε ξαφνικά εδώ, εκεί δεν μπορώ να πάω, έχω τα παιδιά μου», είπε η παρουσιάστρια με τον Γιώργο να απαντά: «Στην Acun Medya έτσι συμβαίνουν αυτά».

Δείτε το βίντεο:

 

The Voice

Ροή ειδήσεων

Share