Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σάρωσε τα πάντα: Μόλις βρέθηκε ο μεγάλος νικητής του φετινού «The Voice»

Μεγάλος μάγκας!

2 Νοεμβρίου 2020 13:05
Σάρωσε τα πάντα: Μόλις βρέθηκε ο μεγάλος νικητής του φετινού «The Voice»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το φετινό The Voice δεν σαρώνει μόνο στους πίνακες τηλεθέασης χτυπώντας 40άρια κάθε εβδομάδα. Εντυπωσιάζει και για το επίπεδο των διαγωνιζόμενων που φέτος είναι πιο υψηλό από ποτέ.

Kάθε εβδομάδα, από το πλατό του ΣΚΑΪ περνούν φωνές που όμοιές τους δεν έχουμε ακούσει σε κανέναν από τους παλαιότερους κύκλους, με τους τέσσερις κριτές να καλούνται να καλούνται να διαλέξουν τους καλύτερους… εκ των καλυτέρων.

Το βράδυ της Κυριακής, τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα. Κι αυτό διότι πολλοί είναι οι παίκτες που έκλεψαν τις εντυπώσεις, ένας όμως άφησε κυριολεκτικά άφωνους τους Σάκη Ρουβά, Έλενα Παπαρίζου, Πάνο Μουζουράκη και Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Και το όνομα αυτού, Μαρσελίνιο Σερίφι.

Ο παίκτης που τελικά επέλεξε την Ελεωνόρα Ζουγανέλη κυριολεκτικά είναι μια κατηγορία μόνος του. Επιλέγοντας να τραγουδήσει το «Γιατί» των Πυξ Λαξ έκανε και τις τέσσερις καρέκλες να γυρίσουν, καθιστώντας σαφές πως ήρθε για να μείνει.

Μπορεί να είναι πολύ νωρίς ακόμα, όμως το μεγάλο φαβορί για τη νίκη του φετινού Voice βρέθηκε με το καλημέρα.

Ακούστε τον και θα καταλάβετε γιατί το λέμε…

Πηγή: menshouse.gr

The Voice: Δείτε τα highlights από το χθεσινό 01/11 επεισόδιο

Το χθεσινό επεισόδιο του The Voice όπως είδαμε ήταν απολαυστικό και σας έχουμε τα highlights. Ανάμεσα τους θα δείτε το φλερτ που έκανε παίκτης στην Έλενα Παπαρίζου, το γείωμα που "έφαγε" ο Σάκης Ρουβάς από διαγωνιζόμενη, αλλά και την κοπέλα που κόπηκε για τρίτη φορά και σπάραξε στο κλάμα.

Στο νέο επεισόδιο, η Άννα - Μαρία επέλεξε να ερμηνεύσει... δείτε τα highlights του The Voice στο Youweekly.gr

 

The Voice

Ροή ειδήσεων

Share