Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

The Voice: Η παίκτρια που "τρέλανε" τον Πάνο Μουζουράκη!

Την διεκδίκησαν όμως όλοι οι κριτές!

27 Οκτωβρίου 2019 23:35
The Voice: Η παίκτρια που

Στο αποψινό επεισόδιο του The Voice μια διαγωνιζόμενη έκανε τους κριτές να θέλουν να την εντάξουν στην ομάδα τους με κάθε τρόπο! Εκείνος που τα κατάφερε ήταν ο Πάνος Μουζουράκης!

Η Αντζελίνα είναι από την Ουκρανία και διαγωνίστηκε στο The Voice με ένα αλβανικό τραγούδι μιας και όπως είπε δεν γνωρίζει ελληνικά αλλά προσπαθεί να μάθει τη γλώσσα. Η Αντζελίνα όπως αποκάλυψε βρίσκεται στην Ελλάδα από το καλοκαίρι όπου ήρθε για να δουλέψει στη Μύκονο. Τηλεθέαση 20/10: Το Κόκκινο Ποτάμι "ισοπέδωσε" το The Voice και το Final Four!

Η παιχτρια του The Voice αποκάλυψε οτι αγαπάει τον Μουζουράκη!

Η παίχτρια που την διεκδικούσαν και οι τέσσερις κριτές, μιλούσε μαζί τους μόνο στα αγγλικά δεν δίστασε να ερμηνεύσει και ένα ελληνικό κομμάτι. Όταν το έκανε, ξεσήκωσε τους πάντες και ο Πάνος Μουζουράκης ενθουσιάστηκε τόσο πολύ που ανέβηκε στη σκηνή και άρχισε να της φιλάει τα χέρια.

The Voice: Με την βοήθεια του κοινού αποφάσισε σε ποια ομάδα θα πάει!

Με την βοήθεια του κοινού αποφάσισε σε ποια ομάδα θα πάει διαγωνιζόμενος του The Voice! Ο Νάσος βρέθηκε στο πλατό του The Voice μαζί με την οικογένειά του και την κόρη του. Βόμβα στον ΣΚΑΙ!

Ο Νάσος είναι τραγουδιστής, ζούσε στην Αμερική, στην Ολλανδία αλλά και στην Κωνσταντινούπολη και δούλευε ως τραγουδιστής, όμως τώρα γύρισε στην Ελλάδα και κυνηγάει και στη χώρα τους το όνειρό του.

Ο Νάσος νόμιζε ότι δεν τα κατάφερε αφού δεν είχαν γυρίσει οι κριτές, ξαφνικά όμως, όταν τελείωνε την ερμηνεία του, γύρισαν και οι τέσσερις καρέκλες και οι κριτές ήταν πολύ εντυπωσιασμένοι από αυτό που άκουσαν. Ο Νάσος δεν ήξερε σε ποια ομάδα να πάει και ζήτησε τη βοήθεια του κοινού. Τελικά, με μεγάλη δυσκολία, επέλεξε να πάει στην ομάδα του Πάνου Μουζουράκη.

The Voice: Η δικαστικός που "άφησε" τα πάντα για το τραγούδι! (Video)

Η σκηνή του The Voice γέμισε ταλέντα απόψε και ένα από αυτά ήταν και η δικαστικός που άφησε τις δικαστικές αίθουσες για να τραγουδήσει μπροστά στους 4 κριτές!

Η Χριστίνα Πετρή είναι δικηγόρος και εργάζεται σε μια μεγάλη εταιρία, ασκώντας με επιτυχία το επάγγελμά της.

Τίποτα όμως δεν την σταμάτησε για να κατακτήσει το όνειρο της και μια θέση στο παιχνίδι μουσικής! The Voice: Αυτός είναι ο παίκτης που "άγγιξε" με την ιστορία του και τον διεκδίκησαν όλοι οι κριτές! (Video)

Όμορφη, εντυπωσιακή και ταλαντούχα. Η 29χρονη Χριστίνα δεν κατάφερε να πείσει τους κριτές από την αρχή και όλα έδειχναν πως δεν θα γυρίσει κανείς.

Ο Σάκης Ρουβάς και η Ελεονώρα Ζουγανέλη τελευταία στιγμή έκαναν την ανατροπή και πάτησαν το κουμπί. Εκείνη δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της.

Δείτε το βίντεο:

The Voice: Επική ατάκα από παίκτρια στην Έλενα Παπαρίζου!

Στο «The Voice» του ΣΚΑΪ, τα έχουμε δει και τα έχουμε ακούσει όλα, αυτό όμως ποτέ ξανά! Η επική ατάκα από παίκτρια στην Έλενα Παπαρίζου!

Η 19χρονη Ιωάννα Θεοχαρίδου, ανέβηκε στη σκηνή και ερμήνευσε το τραγούδι «Senorita».

Όπως η ίδια είπε, έχει μεγάλωσε μέσα στο μαγαζί του παππού της με μουσικά όργανα, οπότε η μουσική ήταν κάτι που λάτρευε από μικρή.

Η Ιωάννα όμως δεν φάνηκε να κερδίζει τους κριτές, μόνο η Έλενα Παπαρίζου γύρισε την καρέκλα της και την πήρε στην ομάδα της!

Όταν η Έλενα της ζήτησε να συστηθεί στο κοινό, εκείνη μεταξύ άλλων πέταξε και μια ατάκα που μόνο σχέση με τη μουσική δεν είχε.

Τι ήταν αυτό; Ότι... διαβάστε τη συνέχεια στο youweekly.gr

TAGS
 

The Voice

Ροή ειδήσεων

Share