Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τέλος στο «θρίλερ» του «The Voice»! «Βόμβα» με τους παρουσιαστές του show! Αυτοί θα είναι! (Video)

Σοκ!

21 Σεπτεμβρίου 2019 17:38
Τέλος στο «θρίλερ» του «The Voice»!  «Βόμβα» με τους παρουσιαστές του show! Αυτοί θα είναι! (Video)

Μπορεί να πέρασε αρκετός καιρός μέχρι να δούμε ποιος θα αναλάβει την παρουσίαση του «The Voice» ωστόσο φαίνεται πως ο ΣΚΑΙ έκανε τις επιλογές του. The Voice: Το πρόσωπο ''βόμβα'' που μπαίνει στην κριτική επιτροπή!

Η θέση της παρουσίασης έμεινε κενή μετά από την αποχώρηση του Γιώργου Καπουτζίδη και από τότε ακούγοντας διάφορα ονόματα ως πιθανοί αντικαταστάτες του. Το κανάλι του Φαλήρου, όμως, φαίνεται πως τελικά «έδωσε τα χέρια» με τον Γιώργο Λιανό, αλλά και με τη Χριστίνα Μπόμπα, σύμφωνα με την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, «Μαζί σου Σαββατοκύριακο». Όπως είπαν, μάλιστα, στον αέρα της εκπομπής, «πρόκειται για ενδοοικογενειακό αποκλειστικό θέμα, το οποίο, όμως, έδωσε ένα οριστικό τέλος σε όλα τα σενάρια που ακούγονταν τις προηγούμενες μέρες».

Ακόμα μια αποχώρηση από το "The Voice"; Αποκάλυψη!

Αποκάλυψη τώρα μέσα από ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ! Ακόμα μια αποχώρηση - "βόμβα" θα ακολουθήσει στο The Voice μετά την έξοδο του Κωστή Μαραβέγια;

Σα μικρή έκρηξη "έσκασε" η είδηση πως ο Κωστής δεν θα συμμετέχει αυτή τη χρονιά στο παιχνίδι του ΣΚΑΙ και... τα όργανα άρχισαν! Μάλιστα, μετά αποφάσισε να πει δημόσια και τον πραγματικό λόγο που τον οδήγησε στο να πάρει αυτή την απόφαση.

 

The Voice

Ροή ειδήσεων

Share